reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
idź przeczytaj pierwszą stronę wątku a później coś pisz.
A tak w ogóle to wyciągnę szklaną kulę i sprawdzę. OH Przemówiła: 50% jesteś w ciąży lub 50% że nie jesteś. Nawet płeć pokazuje 50/50 chłopczyk lub dziewczynka :)
Zrób sobie test ciążowy i będziesz wiedziała.
Tym czasem: NAURA :)
Cześć.
Ciąża jest potwierdzona, nie chodziło mi o wróżenie czy jestem w ciąży.
Przepraszam za post.

Dziewczyny, dzięki za ten miesiąc! Mam nadzieję, że w przyszłym roku zobaczymy się już na mamusiach :)

Moje plany na nadchodzący rok:
- transfer ❄️ daje sobie trzy podejścia, mam nadzieję, że to wystarczy 🍀
- podróże małe i duże, mam na liście kilka fajnych hoteli i miejsc 🚘✈️
- dbanie o relacje, chcę częściej wychodzić do ludzi, bo przez starania niestety to ograniczyłam 👭
- zadbanie o zdrowie, czyli więcej ruchu i mniej słodyczy, żeby być fit mamuśką 🥗
- ograniczenie stresu, zamierzam nabrać dystansu w pracy i nie brać wszystkiego do siebie personalnie 🤓
- na 30 zrobić wystrzałową imprezkę i bawić się najlepiej jak potrafię 🥳

Życzę Wam, żeby 2024 rok był o niebo lepszy! 💚
Mogłabym skopiować Twój post i wrzucić jako swoje postanowienia i plany - tylko z tą 30-stkową imprezą się nie pokrywa, ale to zastępuje zrobieniem na 40 urodziny męża wystrzałową imprezę 😉 Czuje, że to będzie piękny rok ❤️

My zostajemy w domu na sylwestra. Nie mam ochoty świętować zakończenia 2023. Był to trudny rok. Chyba najtrudniejszy rok jaki przyszło mi przeżyć w moim życiu. Ale wiele mnie nauczył. Wyciągnęłam z niego wiele lekcji. Wiele mi pokazał.
Jeżeli chodzi o plany, cele na 2024 jestem ostrożna z myślami w tym roku. I co wiele z Was może zaskoczyć, lub nie, planując 2024 nie układam w głowie wszystkiego pod ciąże. "Nie zrobię tego, bo będę w ciąży". Jeżeli będę w ciąży i urodzę dziecko i będę te plany musiała zmienić to będę najszczęśliwsza na świecie. Ale nie chce by to znowu zawładnęło moją głową.
W 2024 roku będę pracować nad:
- rozwojem osobistym; studia, a może podyplomowe studia. Coś tli się w mojej głowie :)
- chcę wrócić do nauki języków więc zapiszę się na jakieś lekcje, będę oglądała filmy z napisami itp
- będę pracować nad sobą i moim bałaganiarstwem. Chce stworzyć harmonogram sprzątania i trzymać się go. Oraz dążenie do minimalizmu.
- w diecie chce skupić się na większej ilości warzyw i owoców w posiłkach. Próbować nowych przepisów 2x w miesiącu
- zdecydowanie chcę skupić się na wprowadzeniu ruchu do codzienności oraz kontynuować wizyty u fizjoterapeuty.
- podróże, chodzenie po górach, wyjazdy. Więcej i cześciej niż w 2023.
- będę robić więcej zdjeć i filmów :)
- ogólnie nad lepszą organizacją.
I to na tyle co aktualnie przychodzi mi do głowy. Mam w planach dzisiaj grzane wino i spisanie podsumowania 2023 i planów na 2024.

reklama
Do góry