reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny, a powiedzcie mi jak wasi panowie piją przetwory z pomidorów, czy to koniecznie musi być sok, może to być też passata taka w butelkach? 🤔
Może być wszystko. W gruncie rzeczy w ostateczności mogą być też same surowe pomidory, jednak lepiej jeść przetworzone przez jakąś obróbkę cieplna bo mają więcej likopenu.
Można przemycać w jedzeniu jakieś sosy czy zupy na bazie pomidorów. Ja najczęściej używam passatę właśnie

reklama
Hej, mam nadzieję że święta minęły Wam pozytywnie. Wpadłam na 1 stronę żeby gratulować, ale widzę jakieś braki i niepouzupełniane dni, co to się dzieje?

Święta 🤣 prowadząca wątku też odpoczywa i bardzo dobrze 😏
Dokładnie tak jak Aurii pisze - święta to i mniejsza aktywność :) Nie ukrywam święta pożarły mój czas. Szczególnie, że prawie całe były na mojej głowie. Niestety mama trochę podupadła na zdrowiu i trzeba było przejąć większość obowiązków. :) już nadrabiam pierwszą stronę, bo z czytaniem jestem nawet na bieżąco :)
Ja mogę, jeśli pozwolicie.
Super! Niech przyniesie Ci szczęście! :)

Może być wszystko. W gruncie rzeczy w ostateczności mogą być też same surowe pomidory, jednak lepiej jeść przetworzone przez jakąś obróbkę cieplna bo mają więcej likopenu.
Można przemycać w jedzeniu jakieś sosy czy zupy na bazie pomidorów. Ja najczęściej używam passatę właśnie
U nas z sokiem pomidorowym ciężko do picia. Ale przemycam gdzie mogę: zupa pomidorowa, fasolka po bretońsku, sos bolognese z mięsem z kurczaka, pomidory wcina :) nic na siłę.

@Kitsune ściskam mocno. Jesteś bardzo dzielna. Co się wydarzyło, że jednak zabieg? Robiłaś betę czy zaczęłaś bardziej krwawić?
Season 10 Hug GIF by Friends

@Kitsune ściskam mocno. Jesteś bardzo dzielna. Co się wydarzyło, że jednak zabieg? Robiłaś betę czy zaczęłaś bardziej krwawić?
Season 10 Hug GIF by Friends
Wczoraj od rana zaczęłam mocniej plamić, już żywą, świeżą krwią więc podejrzewałam, że coś się święci. Po południu już wyleciał duży skrzep, więc od razu rura na IP i tam się okazało że serduszko nie bije.

reklama
Do góry