reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Wczoraj mnie zaczęły już strasznie cycki boleć i mega mnie drażnią intensywne zapachy. Jeśli z tych cieni coś wyniknie i to faktycznie mój organizm już tak szaleje pod wpływem bhcg to nie wyobrażam sobie co byłoby dalej. Aktualnie jestem po sprzątaniu łazienki i jestem w trakcie zwalczania mdłości po zapachu płynu do kibelka🤢😂

Mi też się zbliża termin testowania, może nawet wieczorek zatestuje. Ale jakoś wyjątkowo boję się tego testowania... że znowu zobaczę biel. Nie wiem też dlaczego nagle nie mogę pić kwasów dha, mam po nich straszne bóle żołądka/wątroby (nigdy nie wiem co gdzie jest)

Mi też się zbliża termin testowania, może nawet wieczorek zatestuje. Ale jakoś wyjątkowo boję się tego testowania... że znowu zobaczę biel. Nie wiem też dlaczego nagle nie mogę pić kwasów dha, mam po nich straszne bóle żołądka/wątroby (nigdy nie wiem co gdzie jest)
Jeśli nie czujesz się nie siłach to nie testuj wcześniej, możesz poczekać aż się spóźni okres 🤞🏻

Jeśli nie czujesz się nie siłach to nie testuj wcześniej, możesz poczekać aż się spóźni okres 🤞🏻
To tak się da? 😂😂😂

Moja przyjaciółka mi wczoraj napisała, że jest 4 dni przed @ (też się stara) i tak ją cycki bolą jak nigdy. Mówię jej zrób test. A ona do mnie, że może zrobi jak jej się z tydzień okres spóźni.
Kurtyna 😂😂

reklama
Do góry