U
użytkownik 218
Gość
Może to zabrzmieć źle ale... Czuję się dobrze. Wiem już na pewno, że z maleństwem coś było nie tak a to życie w zawieszeniu mnie i mojego męża wykańczało. Tak miało być
Dzielna jesteś. ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to zabrzmieć źle ale... Czuję się dobrze. Wiem już na pewno, że z maleństwem coś było nie tak a to życie w zawieszeniu mnie i mojego męża wykańczało. Tak miało być
Jesteś bardzo silnaMoże to zabrzmieć źle ale... Czuję się dobrze. Wiem już na pewno, że z maleństwem coś było nie tak a to życie w zawieszeniu mnie i mojego męża wykańczało. Tak miało być
Jesteś bardzo dzielną KobietąMoże to zabrzmieć źle ale... Czuję się dobrze. Wiem już na pewno, że z maleństwem coś było nie tak a to życie w zawieszeniu mnie i mojego męża wykańczało. Tak miało być
Jeśli nie czujesz się nie siłach to nie testuj wcześniej, możesz poczekać aż się spóźni okresMi też się zbliża termin testowania, może nawet wieczorek zatestuje. Ale jakoś wyjątkowo boję się tego testowania... że znowu zobaczę biel. Nie wiem też dlaczego nagle nie mogę pić kwasów dha, mam po nich straszne bóle żołądka/wątroby (nigdy nie wiem co gdzie jest)
To tak się da?Jeśli nie czujesz się nie siłach to nie testuj wcześniej, możesz poczekać aż się spóźni okres
Tak by było najlepiej ale muszę zatestować prędzej czy później, bo będę musiała odstawić luteinę, a bez negatywa nie mogę tego zrobić :/Jeśli nie czujesz się nie siłach to nie testuj wcześniej, możesz poczekać aż się spóźni okres