reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Bardzo mi przykro :( Jak się czujesz? Trzymasz się jakoś?

W kwestii trombofiii - obawiam się, że nie (chyba, że w poradni genetycznej), ale najlepiej gdy zapytasz lekarza.
Właśnie zastanawiałam się dziś czy na NFZ można zrobić badania na trombofilię. W styczniu mamy pierwsza wizytę w poradni leczenia niepłodności na NFZ i chciałabym zrobić to badanie, ale nie wiem czy jest sens z tym czekać, czy zrobić to już teraz.

Właśnie zastanawiałam się dziś czy na NFZ można zrobić badania na trombofilię. W styczniu mamy pierwsza wizytę w poradni leczenia niepłodności na NFZ i chciałabym zrobić to badanie, ale nie wiem czy jest sens z tym czekać, czy zrobić to już teraz.
Wydaje mi się że @Moonstone robiła na NFZ w poradni te badania? Ja po nowym roku będę szła na kolejny monitoring do poradni to zapytam czy mi zrobią :) dam znać.

No i wracam do Was kochane. Póki co zostaję na ławeczce i raczej dość długo na niej posiedzę. Muszę porozmawiać z mężem, przemyśleć, porobić badania. Ale już wiem czego się łapać, zacznę od trombofilii a potem zobaczymy. Kochane, czy po 3 poronieniach trombofilia przysługuje mi już na refundację NFZ? Wiecie może?
Przykro mi bardzo. Do końca wierzyłam, że się uda. Bardzo mocno tulę ❤️ a jak się czujesz fizycznie i psychicznie?

reklama
Przykro mi bardzo. Do końca wierzyłam, że się uda. Bardzo mocno tulę ❤️ a jak się czujesz fizycznie i psychicznie?
Może to zabrzmieć źle ale... Czuję się dobrze. Wiem już na pewno, że z maleństwem coś było nie tak a to życie w zawieszeniu mnie i mojego męża wykańczało. Tak miało być 🥹

Do góry