wrobelmm
Fanka BB :)
Dzisiaj 1dcKochane, skoro dzisiaj miałam zabieg łyżeczkowania to dzisiaj jest 1dc? Czy dopiero od następnej miesiączki się liczy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 1dcKochane, skoro dzisiaj miałam zabieg łyżeczkowania to dzisiaj jest 1dc? Czy dopiero od następnej miesiączki się liczy?
Właśnie zastanawiałam się dziś czy na NFZ można zrobić badania na trombofilię. W styczniu mamy pierwsza wizytę w poradni leczenia niepłodności na NFZ i chciałabym zrobić to badanie, ale nie wiem czy jest sens z tym czekać, czy zrobić to już teraz.Bardzo mi przykro Jak się czujesz? Trzymasz się jakoś?
W kwestii trombofiii - obawiam się, że nie (chyba, że w poradni genetycznej), ale najlepiej gdy zapytasz lekarza.
Wydaje mi się że @Moonstone robiła na NFZ w poradni te badania? Ja po nowym roku będę szła na kolejny monitoring do poradni to zapytam czy mi zrobią dam znać.Właśnie zastanawiałam się dziś czy na NFZ można zrobić badania na trombofilię. W styczniu mamy pierwsza wizytę w poradni leczenia niepłodności na NFZ i chciałabym zrobić to badanie, ale nie wiem czy jest sens z tym czekać, czy zrobić to już teraz.
DziękujęWydaje mi się że @Moonstone robiła na NFZ w poradni te badania? Ja po nowym roku będę szła na kolejny monitoring do poradni to zapytam czy mi zrobią dam znać.
tak ona robiła ale nie każda poradnia leczenia niepłodności je robi zależy od miastaWydaje mi się że @Moonstone robiła na NFZ w poradni te badania? Ja po nowym roku będę szła na kolejny monitoring do poradni to zapytam czy mi zrobią dam znać.
Tak. Ja miałam w poradni razem z zespołem antyfosf. I kariotupamiWydaje mi się że @Moonstone robiła na NFZ w poradni te badania? Ja po nowym roku będę szła na kolejny monitoring do poradni to zapytam czy mi zrobią dam znać.
Przykro mi bardzo. Do końca wierzyłam, że się uda. Bardzo mocno tulę a jak się czujesz fizycznie i psychicznie?No i wracam do Was kochane. Póki co zostaję na ławeczce i raczej dość długo na niej posiedzę. Muszę porozmawiać z mężem, przemyśleć, porobić badania. Ale już wiem czego się łapać, zacznę od trombofilii a potem zobaczymy. Kochane, czy po 3 poronieniach trombofilia przysługuje mi już na refundację NFZ? Wiecie może?
Super pięknie się dla Ciebie zacznie nowy rok. GratulacjeMam wyniki bety z dzisiaj - 91,69
Pięknie GratulujęJa też dostałam wynik bety
Próg chyba też ok
Może to zabrzmieć źle ale... Czuję się dobrze. Wiem już na pewno, że z maleństwem coś było nie tak a to życie w zawieszeniu mnie i mojego męża wykańczało. Tak miało byćPrzykro mi bardzo. Do końca wierzyłam, że się uda. Bardzo mocno tulę a jak się czujesz fizycznie i psychicznie?