Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekam na okres i mam śluz płodnyZdarza się Wam tak ze jeszcze się konczy plamienie po okresie i już wjezdza sluz plodny? Ja tak mialam teraz w 7 dc ze juz sie zaczal sluz plodny i raz jeszcze zauwazylam ze byl jakby z domieszka plamienia.
Mam taką męska psiapsi w robocie, z którym chodzę na kawkę na przerwie. Siedzimy, gadamy a one. Końcu nie wytrzymał i się mnie pyta "dobra to dla mnie czy o co chodzi?" A ja gały WTF? Okazało się, że guzik mi się rozpiął i cały czarny koronkowy stanik na wierzchu i tak przeszłam przez cały korytarz, do jadalni mijając kolejnych ludzi. Jak zapytałam czemu mi nie powiedział od razu to powiedzial, że po pierwsze głupio mu było mi zwrócić uwagę a po drugie miał.okazje sobie popatrzećDobra przypomniała mi się żenująca sytuacja, która wywoła też u mnie niezły strach. Pracowałam siebie swego czasu w sklepie. Tego dnia trafiła mi się nocka i miała na sobie spodnie z zamkiem na zadku. Ogólnie na noce nie było wchodzenia na sklep tylko obsługa przez okienko. Była gdzieś godz. 3 i trafił się typ okł. 40. Wszystko spoko, szły tekst żebym się z nim umówiła, ale to taka norma była. Gdy miał płacić nie wziął pieniędzy z portfela tylko dał mi go dorzucają, że może jednak się z nimi umowie - kasy miał w nim jak lodu. Wkurzyłam się tą akcja, no ale dobra odnoszę mu resztę. Na dowodzenia słyszę od niego "ja i tak cię dorwę". W życiu nie byłam tak wystraszona. Poszłam z nerwów do łazienki, patrzę a ja kuźwa ma pół dupy na wierzch. Zamek mi się rozwali, trzymał się tylko u dołu gdzie był wszyty i u góry, a tak po długości cały rozszerzony. Coś takiego typu to wyglądało: () wzięła bluzę i przewiązałam w pasie by już nik nie musiał oglądać moich wdzięków.
WygrałaśZ żenujących sytuacji to wygrywa moja historia o tym jak po pijaku pomyliłam pokoje i wlazłam do łóżka mamie mojego chłopaka. Tak poznałam teściową
to i jeszcze ta, w której niosłaś w plecaku próbkę kupy...Z żenujących sytuacji to wygrywa moja historia o tym jak po pijaku pomyliłam pokoje i wlazłam do łóżka mamie mojego chłopaka. Tak poznałam teściową
@dorota8 dokładnie tak jak @wrobelmm pisze chyba ,że się uda co jest większym prawdopodobieństwem to zdam relację jak było@aurii_orelii wizytę ma dopiero 12.12, a w zasadzie jej nie będzie miała, bo będzie już wtedy w ciąży i to ja na nią wskoczę
No... Jeszcze by parę takich historii znalazł ale te wymiatająto i jeszcze ta, w której niosłaś w plecaku próbkę kupy...