Lwica1410
Fanka BB :)
Ja się właśnie układam.Rozumiem, że wszystkie prócz mnie śpią
Ale chyba najpierw łeb odrąbie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się właśnie układam.Rozumiem, że wszystkie prócz mnie śpią
Przebija, owszem na zdjęciu jest szara. Powtórz test słońceDzień dobry.
Komisjo od chujocieni, czy tu coś widać? Widzę kreskę ale wydaje mi się, że jest szara to raz, dwa widać ja tylko pod odpowiednim kątem, więc wydaje mi się, że to testowa przebija
siki zbieramy do kubeczka na wypadek takich sytuacji aby powtórzyć test natychmiastTu w lepszym ,,świetle"
Powtórzę po południu
Przebija sporo, a zdjęcie w kolorze ?Dzień dobry.
Komisjo od chujocieni, czy tu coś widać? Widzę kreskę ale wydaje mi się, że jest szara to raz, dwa widać ja tylko pod odpowiednim kątem, więc wydaje mi się, że to testowa przebija
siki zbieramy do kubeczka na wypadek takich sytuacji aby powtórzyć test natychmiast
No dobra rozumiem! Trzymam kciuki bardzo mocno! Daj nam koniecznie znać!
Przebija sporo, a zdjęcie w kolorze ?
Jak na testową dość mocna co do szarości, to chyba pierwsze te kreski często tak wychodzą na zdjęciu. Zrób kolejny ze zdjęciem na świeżo.️️Dzień dobry.