reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
@agata8051 gdzie się podziewasz? Dawno nic nie pisałaś, mam nadzieję że wszystko w porządku ✊🏻😊
Dobry wieczór, dziękuję za pamięć. Ostatnio u mnie urwanie głowy (jak pewnie u wszystkich przed świętami). Dopiero teraz mam chwilę dla siebie- rozmiekanie w wannie, a potem trzeci zabieg lumeą 😎
Ubieraliśmy dzisiaj choinkę, ale jak skończyliśmy, to stwierdziłam, że mi się nie podoba ☹️
Psychicznie też ciut gorzej. Zaczęły się odwiedziny w pracy ciężarnych pań i pań z dziećmi. Chwilkę pogadałam i uciekłam w wir pracy. Wczoraj mieliśmy wigilię firmową i miałam kiepski nastrój, nie chciałam iść. Poszłam, ciut się upiłam, dzisiaj do pracy zawiózł mnie mąż 🙈
Nawet dzisiaj nie brałam fertistim- szkoda saszetek na organizm zatruty alkoholem 😂😂😂😂
Co do starań, to posłuchałam was- były seksy, ale jakoś owulacji specjalnie nie monitorowałam- myślę, że było już za późno. Jak przyjdzie okres, to nie będę sfrustrowana 😊
Raczej nie nadrobię wszystkiego, ale postaram się pobieżnie poczytać.
Pozdrawiam wietrznie 🥶

Jezu, ja z wegetą! 🫣 normalnie nie używam tej przyprawy, ale moja mam już owszem. Zawsze u niej tak jem, ona nie może się nadziwić 😂
Ja uwielbiałam wegete. Mogłabym tam palec włożyć i oblizać. Do tostów zawsze sypałam. A później wiadomo 😅 ograniczenie spożycia produktów przetworzonych i robię swoją :) bardzo nam się sprawdza, a mąż stwierdził, że rosół znacznie lepszy doprawiony moja mieszanką niż vegeta :)

Ja właśnie wróciłam z siłowni. Jestem z siebie dumna bo od dwóch miesięcy dwa razy w tygodniu ćwiczymy z mężem z trenerem. Przed nami tydzień odpoczynku i dobrego jedzonka. Obym spędziła go z uśmiechem na ustach, a nie w łóżku ze łzami. Będzie dobrze, będzie dobrze… tym razem gwiazdka spełni marzenie!
Ja masło jem jedynie do bułki z nutellą i bułki z białym serem (na słodko i na słono). Omnomnom. Aż bym zjadła :D

Ja właśnie wróciłam z siłowni. Jestem z siebie dumna bo od dwóch miesięcy dwa razy w tygodniu ćwiczymy z mężem z trenerem. Przed nami tydzień odpoczynku i dobrego jedzonka. Obym spędziła go z uśmiechem na ustach, a nie w łóżku ze łzami. Będzie dobrze, będzie dobrze… tym razem gwiazdka spełni marzenie!
To już dwa miesiące? Brawo!

reklama
Ja uwielbiałam wegete. Mogłabym tam palec włożyć i oblizać. Do tostów zawsze sypałam. A później wiadomo 😅 ograniczenie spożycia produktów przetworzonych i robię swoją :) bardzo nam się sprawdza, a mąż stwierdził, że rosół znacznie lepszy doprawiony moja mieszanką niż vegeta :)

Jak robisz własną przyprawę? 😊 chyba od Ciebie dostałam przepis na zakwas, teraz próbuje wydębić wegete 🤣

Do góry