reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny które miały inseminację wy też się tak stresowałyście przed? Jakiś taki lęk przed nieznanym się u mnie pojawił😅 Jeszcze mój M chodzi zestresowany i mówi że ma nadzieję że uda mu się oddać materiał bo w stresie różnie bywa 😑 I chodzę z niepokojem trochę.
To chyba normalne, że zawsze mamy stres przed nieznanym. Przed pierwszą się stresowałam, a to takie cyk i już po wszystkim.
Będzie dobrze 🤞🏼🤞🏼

reklama
Dziewczyny które miały inseminację wy też się tak stresowałyście przed? Jakiś taki lęk przed nieznanym się u mnie pojawił😅 Jeszcze mój M chodzi zestresowany i mówi że ma nadzieję że uda mu się oddać materiał bo w stresie różnie bywa 😑 I chodzę z niepokojem trochę.
Da radę 🙂 mój mąż też w stresie nie zawsze działa i martwił się badaniami nasienia....a oddawał 3 razy materiał. Także trzymam kciuki za Twojego męża 🙂

Dzięki dziewczyny za wsparcie. 💚 Powiem wam, że tak przeglądałam internety i trafiłam na post Ministerstwa Zdrowia o refundacji in vitro. Ile tam w komentarzach się jadu na kobiety i w ogóle niepłodności leje to jestem w szoku... 😳
Lepiej nie czytać tych komentarzy, bo się nóż w kieszeni otwiera. Przeważnie piszą to ludzie oderwani od rzeczywistosci, którzy nie mają żadnego pojęcia na temat niepłodności.

Lepiej nie czytać tych komentarzy, bo się nóż w kieszeni otwiera. Przeważnie piszą to ludzie oderwani od rzeczywistosci, którzy nie mają żadnego pojęcia na temat niepłodności.
Już nie mówiąc o tym że ludzie kompletnie nie mają pojęcia na jakiej zasadzie działa NFZ. Ludzie uważają że jak nie dadzą finansowania na in vitro tylko przekieruje te pieniądze na specjalistów to nagle się zmniejsza kolejki np do kardiologa czy endokrynologa. Co za bullshit.

reklama
Do góry