reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dziewczyny kochane uzupełnię pierwszą listę jutro na spokojnie. Niestety złapała mnie migrena i zamiast robić świąteczne rzeczy to leżę na kanapie ledwo żywa. Trudno 😞 pewnych rzeczy się nie przeskoczy.
Ale widzę, że cisza tutaj jak makiem zasiał
Biedna :( odpoczywaj!
A tu spokój, chyba już każda w przedświąteczne szaleństwa wpadła ;)

Biedna :( odpoczywaj!
A tu spokój, chyba już każda w przedświąteczne szaleństwa wpadła ;)
Niestety nie zostało mi nic innego jak odpoczynek. Ale odpoczywając i przez wizytę u fizjoterapeuty dzisiaj obyło się bez tryptanow :) i dobrze, bo nie ma się co faszerować takimi mocnymi lekami.
A po wizycie u fizjo znowu mi lepiej. Mięśnie popuszczają i można wchodzić głębiej w masaże niż ostatnio :)

To ja wczoraj upiekłam ciasteczka, dziś w dzień ogarnęłam chatę, a teraz mam chill wieczór. Mój poszedł na kolację firmową, a ja zrobiłam sobie frytki, weszłam pod kocyk, potem dopchałam się ciasteczkami, grzańcem zero i do tego puścilam to właśnie miłość.
Trzeba trochę się zatrzymać w tym biegu :)

Niestety nie zostało mi nic innego jak odpoczynek. Ale odpoczywając i przez wizytę u fizjoterapeuty dzisiaj obyło się bez tryptanow :) i dobrze, bo nie ma się co faszerować takimi mocnymi lekami.
A po wizycie u fizjo znowu mi lepiej. Mięśnie popuszczają i można wchodzić głębiej w masaże niż ostatnio :)
Biedna, nie wyobrażam sobie tych bóli głowy 😥

reklama
proszę o info jak sytuacja dziewczyn zapisanych na testowanie;
- @nomeolvides - być może przeoczyłam, ale nie widzę info od Ciebie, ostatni post z 4.12
- @natasia142 - jak wyżej, ostatni post 2.12, daj znać
- @Viki5588 - jak wyżej, ostatni post 7.12, daj znać
Niestety wyjechałam poza granice pl i nie wzięłam ze sobą telefonu, dopiero mi go dowieziono. Nie zdążyłam zatestować, bo okres przyszedł jak w zegarku

Do góry