reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny które miały inseminację wy też się tak stresowałyście przed? Jakiś taki lęk przed nieznanym się u mnie pojawił😅 Jeszcze mój M chodzi zestresowany i mówi że ma nadzieję że uda mu się oddać materiał bo w stresie różnie bywa 😑 I chodzę z niepokojem trochę.
.

Ostatnia edycja:
reklama
Jest potwierdzone na 200%. Dziękuję, że mogłam tu sobie z wami pogadać bo nerw był ogromny i bardzo mi to pomogło

Załączniki

• Screenshot_2023-12-21-11-24-01-07_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg
    Screenshot_2023-12-21-11-24-01-07_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg
    245 KB · Wyświetleń: 172
Mam pytanie zupełnie nie w temacie toczącej się aktualnie dyskusji - czy któraś z was ma Premom w wersji premium? Warto dopłacić czy darmowa wersja jest zupełnie wystarczająca do własnych celów?

Ja tez najbardziej z amazone je lubię ale chyba teraz były niedostępne.

Sikałaś coś dziś, weszłam po 9 szukać twojego postu z inf. Kiedy ostateczny termin na sikanie masz? Trzymam bardzo kciuki.
tak, biało, dziś 10dpo, brzuch boli jak na okres, także już nie ma za co kciuków trzymać.
Tylko nie mówcie, ze jeszcze czas! Nie ma czasu już. Jakby miało coś być to by było, więc nie będę się trzymać jakichś złudnych nadziei. Nie udało się i trzeba się z tym pogodzić.

tak, biało, dziś 10dpo, brzuch boli jak na okres, także już nie ma za co kciuków trzymać.
Tylko nie mówcie, ze jeszcze czas! Nie ma czasu już. Jakby miało coś być to by było, więc nie będę się trzymać jakichś złudnych nadziei. Nie udało się i trzeba się z tym pogodzić.

W 10dpo test bielszy od vizira, w 12dpo blada kreska u mnie 🤷‍♀️ Ale też jestem z tych co wolą się nie nastawiać licząc, że rozczarowanie wtedy będzie mniejsze 😉

reklama
Do góry