wrobelmm
Fanka BB :)
Może o inną metę mu chodziłoAlbo, po 3 miesiącach brania mety góra 6 ciu widzimy się na usg ciążowym...biorę już ponad rok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może o inną metę mu chodziłoAlbo, po 3 miesiącach brania mety góra 6 ciu widzimy się na usg ciążowym...biorę już ponad rok
HiChciałabym pójść spać i obudzić się za tydzień…. czemu ten czas tak wolno leci….
Lepsze niż ahmIQ nowym wyznacznikiem płodności- ciekawe
Hahahah na to nie wpadłam xDMoże o inną metę mu chodziło
Znowu sposób na patologię?Może o inną metę mu chodziło
Nie można? Potrzymaj drinka mojego mężaja nie wiem ile brałam, kilka miesięcy ale odstawiłam bo pić przy tym nie można... ale może wrócę teraz, nie wiem sama.
I dobrze, że masz wątpliwości. My nie wzięłyśmy się tutaj z księżyca. A każdy nick niesie za sobą historię.Kurde, teraz to mam mieszane uczucia czy się nie umówić do kogoś nowego. Jeszcze mnie do tego podbrzusze od tej soboty bezczelnie boli i jakaś podminowana jestem przez to
W moim rodzinnym mieście są takie domki mini, baraki na to zawsze mówiliśmy. Mieszka tam dużo alkoholików, narkomanów i dużo niepełnosprawnych umysłowo osób. Jednej alkoholiczce, niepełnosprawnej umysłowo zabrali w ciągu 4 lat troje dzieci, moja mama mówiła, że nawet więcej we wcześniejszych latach, ale o tylu wiem osobiście. Te domki są jakieś 200 metrów od komendy policji i bloku moich rodziców przy okazji. W śmietniku pod blokiem moich rodziców uprawiała seks z bezdomnym w zaawansowanej ciąży, upojona alkoholem i zgarnęła ich policja. Inna alkoholiczka stamtąd ma trzy razy bliźniaki rok po roku. Ja nie wiem, jak to jest możliwe, że kobiety, które wcale o siebie nie dbają mają tyle dzieci, a jak ktoś robi wszystko, co tylko się da to los jest okrutny.Mój mi powiedział, że mam wyluzować bo najwięcej dzieci mają babki co mają najmniej IQ
Nawet nie wiedziałam co powiedzieć
Skoro u nich działaZnowu sposób na patologię?