reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
HiChciałabym pójść spać i obudzić się za tydzień…. czemu ten czas tak wolno leci….
Best Friends Love GIF by Kennysgifs

Pomyśl sobie, że za tydzień już stąd wypieprzasz 😘

Kurde, teraz to mam mieszane uczucia czy się nie umówić do kogoś nowego. Jeszcze mnie do tego podbrzusze od tej soboty bezczelnie boli i jakaś podminowana jestem przez to
I dobrze, że masz wątpliwości. My nie wzięłyśmy się tutaj z księżyca. A każdy nick niesie za sobą historię.
Zrobisz jak uważasz. Oczywiście życzę, że udało się w tym cyklu. Ale jeżeli nie to termin między świętami/nowy rok będzie dobry na wizytę u innego lekarza i usg z podglądnięciem co dzieje się w jajnikach :)

Mój mi powiedział, że mam wyluzować bo najwięcej dzieci mają babki co mają najmniej IQ
Nawet nie wiedziałam co powiedzieć
W moim rodzinnym mieście są takie domki mini, baraki na to zawsze mówiliśmy. Mieszka tam dużo alkoholików, narkomanów i dużo niepełnosprawnych umysłowo osób. Jednej alkoholiczce, niepełnosprawnej umysłowo zabrali w ciągu 4 lat troje dzieci, moja mama mówiła, że nawet więcej we wcześniejszych latach, ale o tylu wiem osobiście. Te domki są jakieś 200 metrów od komendy policji i bloku moich rodziców przy okazji. W śmietniku pod blokiem moich rodziców uprawiała seks z bezdomnym w zaawansowanej ciąży, upojona alkoholem i zgarnęła ich policja. Inna alkoholiczka stamtąd ma trzy razy bliźniaki rok po roku. Ja nie wiem, jak to jest możliwe, że kobiety, które wcale o siebie nie dbają mają tyle dzieci, a jak ktoś robi wszystko, co tylko się da to los jest okrutny.

reklama
Do góry