reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
To może owulacja będzie później, kto wie 🤞🏻czekamy na kolejny update
Ja bym nie przekreślała jeszcze tego cyklu bo może się okazać że będzie owulacja tylko później. Liczę na kolejne dobre wieści ✊🏻🤞🏻
Gdyby tam coś chociaż migotało, to może tak, ale jednak panująca w jajnikach cisza i brak jakiejkolwiek zmiany w tym obszarze od wtorku, nie zwiastują powodzenia.

Teraz ogarniam dom, przygotuję kolację, zrobię serię ćwiczeń i będę czekała na powrót męża. Jutro wyjście na miasto w ramach urodzin przyjaciółki, a w niedzielę imieniny teściowej ;)
Teściowa ma na imię Andrzej?
[żarcik kosmonaucik]😂
Happy Martin Klempnow GIF by ZDF heute-show

daj spokój, na samą myśl mam dość. Szefo jeszcze do mnie, że w takiej sytuacji nie ma sensu tworzyć działań. Że w poniedziałek budzik na 10 mam nastawić. Rozmowy będą toczyły się cały miesiąc prawdopodobnie. Szlag by to trafił.

Twój mąż kręci foccacie a mój zmienił front. Robi gruntowne porządki w mieszkaniu. Nie mam zamiaru mu przeszkadzać. Poszłam do wanny z kieliszkiem wina. Odmaczam stres.
Współczuję takiego ostatniego miesiąca roku ;( Swoją drogą niech ten rok już się czym prędzej kończy.

reklama
Do góry