reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
@kropka. sikałaś coś jeszcze? 🩷
17028755263964371423882315401670.jpg

Pytanie 🤪
Of kors😁 spodziewałam się w sumie mocniejszej krechy, ale dziś dopiero powinnam dostać @.

Ostatnia edycja:
Dziś 9 dzień po IUI, test biały a ja zaczynam już świrować i się stresować...

Chwilę po IUI czułaś pewnie ulgę wymieszana z nadzieją i ekscytacją oraz strachem, a teraz im bliżej testowania tym bardziej te „negatywne” emocje biorą górę 😭 Niemniej, trzymam za Ciebie kciuki, obyś w najbliższych dniach zobaczyła piękne kreski na teście ✊🏻😘

Chwilę po IUI czułaś pewnie ulgę wymieszana z nadzieją i ekscytacją oraz strachem, a teraz im bliżej testowania tym bardziej te „negatywne” emocje biorą górę 😭 Niemniej, trzymam za Ciebie kciuki, obyś w najbliższych dniach zobaczyła piękne kreski na teście ✊🏻😘
po prostu coraz więcej stresu, bo jednak kilka najbliższych dni bedzie decydujących... a jak będę oglądac tą biel codziennie to bedzie bolało 😭

Dziś 9 dzień po IUI, test biały a ja zaczynam już świrować i się stresować...
Pamiętaj tylko, że u Ciebie jest to 9 po iui, a nie 9 dpo. Powiedziałabym, żebyś nie sikała na kolejne testy, ale przecież wiemy, że łatwo powiedzieć, trudniej zrobić. Niezmiennie trzymam kciuki za ten świąteczny cud 🤞❤️

Pamiętaj tylko, że u Ciebie jest to 9 po iui, a nie 9 dpo. Powiedziałabym, żebyś nie sikała na kolejne testy, ale przecież wiemy, że łatwo powiedzieć, trudniej zrobić. Niezmiennie trzymam kciuki za ten świąteczny cud 🤞❤️
ja wiem, ja wszystko wiem... Ale głowa robi takie dzikie densy, ze ja nie mogę tego opanować

reklama
Do góry