Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale chociaż się postarapowiedział, ze postara się do końca roku, ale to nie jest pewne...
Może robi to Twoja głowa, za sprawą zagnieżdżania się zarodka w Twojej macicywydaje mi się, że zapłodnienia jednak nie czuć
jednocześnie mam takie bóle okresowe i takie uczucie "wypełnienia" w macicy, ale myślę, ze to wszystko robi moja głowa.
Ja też poszłam spać w ciepłych skarpetkach i musiałam je zdjąć, żeby w ogóle zasnąćAle ja też podejrzewam te skarpety o wybudzanie się w nocy
Za powodzenieJa już po badaniu drożności jajowodów, miałam robione z jakąś pianką. Całe szczęście plamienie po okresie dziś praktycznie już ustało. Wyszło, że obydwa jajowody mam drożne, na koniec przepłukała je jeszcze. Dostałam na dziś antybiotyk. Pęcherzyki w jajnikach mają już 19 mm i 17mm w sobotę mam zrobić zastrzyk ovitrelle. Mam nadzieję, że będę w tej grupie jej pacjentek która po badaniu drożności i płukaniu szybko zachodzi w ciążę w poniedziałek mam przyjść na wizyte kontrolną.
Teraz odliczam czas do zastrzyku i testowania
A to zawsze te ciążowe kreski zostają na testach ?Dziewczyny u mnie już po teście, biało. Oczywiście był rano plot twist, bo serducho mocniej zabiło z niedowierzaniem, bo wybarwiła się druga kreska - o smutny losie testową którą po 4 min sobie zgasła
Dobrze, że nauczona doświadczeniem sikam do kubka i mogłam od razu zrobić kolejny test co by nie żyć nadzieją do południa
Proszę bez relacji smuteczku, bo ten dzień jest dla mnie już wystarczająco smutny. Dzisiaj miałam termin porodu pierwszej ciąży. Mimo wszystko chce zachować głowę wysoko dzisiaj.
Jeszcze będzie przepięknie
Na okres w ogóle się nie czuję więc pewnie owulacja się przesunęła i będzie cykl dłuższy.
Nie jesteś odosobniona, ja tez tak mam. I pierdnąć na luzie można hahahahaja się zastanawiam, czy jestem złym człowiekiem, że jak nie ma męża to bardzo dobrze mi się śpi
coooo...Nie jesteś odosobniona, ja tez tak mam. I pierdnąć na luzie można hahahaha
U nas to jest tak, że ja nie mogę tego robić bo przeciez kobiety nie pierdzą ale jemu wolno