reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Ja już po badaniu drożności jajowodów, miałam robione z jakąś pianką. Całe szczęście plamienie po okresie dziś praktycznie już ustało. Wyszło, że obydwa jajowody mam drożne, na koniec przepłukała je jeszcze. Dostałam na dziś antybiotyk. Pęcherzyki w jajnikach mają już 19 mm i 17mm w sobotę mam zrobić zastrzyk ovitrelle. Mam nadzieję, że będę w tej grupie jej pacjentek która po badaniu drożności i płukaniu szybko zachodzi w ciążę 🤞 w poniedziałek mam przyjść na wizyte kontrolną.
Teraz odliczam czas do zastrzyku i testowania :D
Super wieści!

reklama
Ja już po badaniu drożności jajowodów, miałam robione z jakąś pianką. Całe szczęście plamienie po okresie dziś praktycznie już ustało. Wyszło, że obydwa jajowody mam drożne, na koniec przepłukała je jeszcze. Dostałam na dziś antybiotyk. Pęcherzyki w jajnikach mają już 19 mm i 17mm w sobotę mam zrobić zastrzyk ovitrelle. Mam nadzieję, że będę w tej grupie jej pacjentek która po badaniu drożności i płukaniu szybko zachodzi w ciążę 🤞 w poniedziałek mam przyjść na wizyte kontrolną.
Super że drożne🙂 wkońcu się udało 🥳
Teraz intensywny i przyjemny czas na trzonie przed Tobą😃🤩 powodzenia🤞

Co do snów - mi się dzisiaj śniło, że przypadkiem wykonali mi jednak badanie amh przed stymulacją (lekarz powiedział, że to w moim przypadku nie ma sensu, bo jego poziom i tak nic nie zmieni ;) ) i okazało się, że wynik podniósł się do 0,81 (czyli niemal dwukrotnie więcej, niż gdy miałam 28 lat) 😅

Jak miesiączki nie ma , to jest szansa:) 😍😍😍
Nawet nie chce w sobie rozbudzać takiej nadzieji, bo byłyby to upadek z wysokiego konia :)
Mam to samo - gdy wiem, że mąż jest jeszcze w drodze na budowę lub z niej, po całym tygodniu pracy, wraca do domu i jest jedynym kierowcą, to spi mi się fatalnie. Ale jak wiem, że śpi w hotelu, to jest spoko ;)
OH mam to samo! Nie pójdę spać jak wraca. Jak jedzie do pracy to też się ciężko śpi czekając tylko na telefon, sms, że dojechał

reklama
Super, że wszystko ok.
Trzymam kciuki 🤞🤞

Do góry