reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dziewczyny u mnie już po teście, biało. Oczywiście był rano plot twist, bo serducho mocniej zabiło z niedowierzaniem, bo wybarwiła się druga kreska - o smutny losie testową którą po 4 min sobie zgasła :)
Dobrze, że nauczona doświadczeniem sikam do kubka i mogłam od razu zrobić kolejny test co by nie żyć nadzieją do południa :)
Proszę bez relacji smuteczku, bo ten dzień jest dla mnie już wystarczająco smutny. Dzisiaj miałam termin porodu pierwszej ciąży. Mimo wszystko chce zachować głowę wysoko dzisiaj.
Jeszcze będzie przepięknie ☀️
Na okres w ogóle się nie czuję więc pewnie owulacja się przesunęła i będzie cykl dłuższy.
Jak miesiączki nie ma , to jest szansa:) 😍😍😍

ja się zastanawiam, czy jestem złym człowiekiem, że jak nie ma męża to bardzo dobrze mi się śpi :p
nie…. Nie jesteś. My śpimy w 3, zdecydowanie wole jak moj nie mąż śpi w salonie, czasem nawet specjalnie go nie budzę żeby przyszedł do sypialni, a łóżko mamy szerokie na 180🙈😂 to kawał chłopa to zabiera połowę łóżka 😂

ja się zastanawiam, czy jestem złym człowiekiem, że jak nie ma męża to bardzo dobrze mi się śpi :p
Inaczej. Ja źle śpię jak wiem, że moim mąż jedzie. Więcej on wozi drzewo, a odkąd przejrzałam obok drzewiarza którego zabiło to ma w sobie tako niepokój. Znów jak wiem że stoi i śpi, to wtedy ja mam najlepszą jakość snu ☺️

Ja od wczoraj mam burze mózgu, czy jak pójdę dziś na monitoring to nie będzie po owulacji…. Ale przecież we wtorek pęcherzyk miał tylko 13 mm, a wczoraj mnie nawalały jajniki, dziś tak ból miesiaczkowo, a temperaturka powoli do góry, owulaki negatywne …. Przecież nie możliwe żeby dokoksowal w dwa dni i zdarzył pęknąć 🙈

Może macie za wąskie łóżko albo jedną kołdrę i na codzień jest mniej wygodnie? 😁

PS. Nie jesteś, mam podobnie chociaż jednocześnie jak coś zaszura w domu to oczy jak 5 zł 🤣
jedną kołdrę mamy to fakt, łóżko 160x200 więc raczej spoko :D znaczy z mężem też lubię, żeby nie było, ale właśnie jak dziewczyny piszą nieraz, ze jak nie ma mężą to nie mogą spać to dla mnie obce uczucie :D

reklama
Do góry