reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dziewczyny u mnie już po teście, biało. Oczywiście był rano plot twist, bo serducho mocniej zabiło z niedowierzaniem, bo wybarwiła się druga kreska - o smutny losie testową którą po 4 min sobie zgasła :)
Dobrze, że nauczona doświadczeniem sikam do kubka i mogłam od razu zrobić kolejny test co by nie żyć nadzieją do południa :)
Proszę bez relacji smuteczku, bo ten dzień jest dla mnie już wystarczająco smutny. Dzisiaj miałam termin porodu pierwszej ciąży. Mimo wszystko chce zachować głowę wysoko dzisiaj.
Jeszcze będzie przepięknie ☀️
Na okres w ogóle się nie czuję więc pewnie owulacja się przesunęła i będzie cykl dłuższy.
Jak miesiączki nie ma , to jest szansa:) 😍😍😍

ja się zastanawiam, czy jestem złym człowiekiem, że jak nie ma męża to bardzo dobrze mi się śpi :p
nie…. Nie jesteś. My śpimy w 3, zdecydowanie wole jak moj nie mąż śpi w salonie, czasem nawet specjalnie go nie budzę żeby przyszedł do sypialni, a łóżko mamy szerokie na 180🙈😂 to kawał chłopa to zabiera połowę łóżka 😂

ja się zastanawiam, czy jestem złym człowiekiem, że jak nie ma męża to bardzo dobrze mi się śpi :p
Inaczej. Ja źle śpię jak wiem, że moim mąż jedzie. Więcej on wozi drzewo, a odkąd przejrzałam obok drzewiarza którego zabiło to ma w sobie tako niepokój. Znów jak wiem że stoi i śpi, to wtedy ja mam najlepszą jakość snu ☺️

Ja od wczoraj mam burze mózgu, czy jak pójdę dziś na monitoring to nie będzie po owulacji…. Ale przecież we wtorek pęcherzyk miał tylko 13 mm, a wczoraj mnie nawalały jajniki, dziś tak ból miesiaczkowo, a temperaturka powoli do góry, owulaki negatywne …. Przecież nie możliwe żeby dokoksowal w dwa dni i zdarzył pęknąć 🙈

Może macie za wąskie łóżko albo jedną kołdrę i na codzień jest mniej wygodnie? 😁

PS. Nie jesteś, mam podobnie chociaż jednocześnie jak coś zaszura w domu to oczy jak 5 zł 🤣
jedną kołdrę mamy to fakt, łóżko 160x200 więc raczej spoko :D znaczy z mężem też lubię, żeby nie było, ale właśnie jak dziewczyny piszą nieraz, ze jak nie ma mężą to nie mogą spać to dla mnie obce uczucie :D

reklama
Do góry