reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Ja bym leciała w te pędy do lekarza. Przepraszam, ale moim zdaniem karmisz progiem ciąże, która się nie rozwija :(
Ale właśnie problem w tym, że na USG wszystko wygląda tak jak powinno... Pęcherzyk urósł i ciałko żółte się pojawiło. Wczoraj byłam 😞😞 I to USG było już po spadku bety

Ale właśnie problem w tym, że na USG wszystko wygląda tak jak powinno... Pęcherzyk urósł i ciałko żółte się pojawiło. Wczoraj byłam 😞😞 I to USG było już po spadku bety
dlatego ja bym skonsultowała to z innym lekarzem. To nie jest normlany przypadek i myślę, że kolejna para oczu jest tu niezbędna.

wiem, że to dla Ciebie bardzo trudne i chcesz jak najlepiej - to wiadome. Spróbuj jeszcze dzisiaj lub jak najszybciej skonsultować to z innym lekarzem, najlepiej w innym gabinecie i na innym sprzęcie.
Siły, cierpliwości i spokoju 🫂

@Kitsune zgadzam się z dziewczynami, że nie wygląda to dobrze. Oczywiście może być to kwestia ciąży mnogiej i zatrzymania rozwoju jednego z zarodków, o czym czasem można przeczytać w historiach dziewczyn, albo błąd labu przy pierwszym badaniu, ale prawdopodobieństwo jest bardzo małe i osobiście traktowałabym to w kategoriach cudu. Dasz radę zrobić betę w niedzielę, a w poniedziałek usg?

Przykro mi, że musisz doświadczać takiego stresu i niepokoju :(

@Kitsune zgadzam się z dziewczynami, że nie wygląda to dobrze. Oczywiście może być to kwestia ciąży mnogiej i zatrzymania rozwoju jednego z zarodków, o czym czasem można przeczytać w historiach dziewczyn, albo błąd labu przy pierwszym badaniu, ale prawdopodobieństwo jest bardzo małe i osobiście traktowałabym to w kategoriach cudu. Dasz radę zrobić betę w niedzielę, a w poniedziałek usg?

Przykro mi, że musisz doświadczać takiego stresu i niepokoju :(
Tak, już się umówiłam na betę w niedzielę. To z ciążą mnogą jest chyba jedynym wyjaśnieniem w tej chwili i tego się będę trzymać. USG wyglądało okej, ciąża pozamaciczna wykluczona więc chyba i tak inny lekarz w niczym mi teraz nie pomoże. Pozostaje czekać na wynik kolejnej bety 💁‍♀️ Jeśli będzie wzrost, to znaczy że to było to. A jeśli nie to raczej już na IP się wybiorę

Tak, już się umówiłam na betę w niedzielę. To z ciążą mnogą jest chyba jedynym wyjaśnieniem w tej chwili i tego się będę trzymać. USG wyglądało okej, ciąża pozamaciczna wykluczona więc chyba i tak inny lekarz w niczym mi teraz nie pomoże. Pozostaje czekać na wynik kolejnej bety 💁‍♀️ Jeśli będzie wzrost, to znaczy że to było to. A jeśli nie to raczej już na IP się wybiorę
Bardzo trzymam kciuki, żeby tak właśnie było u Ciebie i teraz już szło wszystko dobrze 🙈

reklama
Do góry