Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnij poprzednie wyniki?Mam betę. I już w ogóle nic nie wiem :/
27.11 - 3646Przypomnij poprzednie wyniki?
Czyli więcej niż wczoraj. Chyba zostało czekać na USG i wtedy będzie wiadomości co się dzieje.Mam betę. I już w ogóle nic nie wiem :/
Kiedy masz wizytę u lekarza?27.11 - 3646
29.11 - 3423
1.12 - 3627
W czwartek mam mieć USG, a wizytę miałam mieć 11 grudnia. Ale właśnie napisałam do lekarza i wysłałam mu wyniki więc czekam na odpowiedźKiedy masz wizytę u lekarza?
Kurczę dziwna sprawa u Ciebie daj znać koniecznie co lekarz odpisze!W czwartek mam mieć USG, a wizytę miałam mieć 11 grudnia. Ale właśnie napisałam do lekarza i wysłałam mu wyniki więc czekam na odpowiedź
Odpisał, że mam za tydzień zrobić betę i USGKurczę dziwna sprawa u Ciebie daj znać koniecznie co lekarz odpisze!
Kurczę a może warto wybrać się wcześniej? A co z lekami które bierzesz? Ty masz/miałaś jakieś plamienia? ściskam mocno!Odpisał, że mam za tydzień zrobić betę i USG
Ja bym leciała w te pędy do lekarza. Przepraszam, ale moim zdaniem karmisz progiem ciąże, która się nie rozwijaOdpisał, że mam za tydzień zrobić betę i USG