reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
wczoraj jechałam z meżem na zakupy i zalałam się łzami cała dosłownie. W samochodzie. Benzadzieja.
A ja Ci powiem na przekór - rycz, becz, bij w poduszkę, rzucaj z talerzami. Daj upust tym wszystkim emocjom. Masz do tego prawo i masz prawo do przeżywania tych emocji. Bądź egoistką teraz. Dbaj o siebie w tym wszystkim
Głęboko wierzę w to, że Wam się uda i mocno kibicuje. Bombel będzie miał najlepszą mamę ever!

A ja Ci powiem na przekór - rycz, becz, bij w poduszkę, rzucaj z talerzami. Daj upust tym wszystkim emocjom. Masz do tego prawo i masz prawo do przeżywania tych emocji. Bądź egoistką teraz. Dbaj o siebie w tym wszystkim
Głęboko wierzę w to, że Wam się uda i mocno kibicuje. Bombel będzie miał najlepszą mamę ever!
no dziś nie ma męża to może nawet sobie poryczę

Jestem po wizycie - lekarz spoko, sympatyczny i jednocześnie konkretny. Powiedział, że nie odpuszczamy tego cyklu i podajemy ovi + heparynę i sterydy od razu, a od soboty progesterone besins i dupek. Pójdę jeszcze pewnie jutro lub w piątek do mojego ginekologa sprawdzić, czy pękł ten pęcherzyk, czy jednak dupa. A do ivf zaczynamy stymulacje od kolejnego cyklu - czyli w pierwszym tygodniu stycznia.

Jestem po wizycie - lekarz spoko, sympatyczny i jednocześnie konkretny. Powiedział, że nie odpuszczamy tego cyklu i podajemy ovi + heparynę i sterydy od razu, a od soboty progesterone besins i dupek. Pójdę jeszcze pewnie jutro lub w piątek do mojego ginekologa sprawdzić, czy pękł ten pęcherzyk, czy jednak dupa. A do ivf zaczynamy stymulacje od kolejnego cyklu - czyli w pierwszym tygodniu stycznia.
Super! Czyli wracamy na dobre tory! Trzymam kciuki!
A co z tymi jakimiś cieniami na pęcherzyku? Zniknęły ?

Ja ostatnio chciałam nadgonić nowe sezony Chirurgów i oczywiście w każdym odcinku coś okolociazowego - a to poronienie, a to aborcja, a to wypadek z ciężarną w roli głównej, a to pozamaciczna . Aż mnie policzki piekły od morza łez, ale byłam tak wciągnięta że nie mogłam nie oglądać dalej :D
Ja dlatego przestałam to oglądać.
Stwierdziłam, że wrócę do tego jak będę w ciąży. Jak cała lista innych rzeczy... Kupię wtedy to, zrobię to.. Ehh..

To dostałaś kopa do działania 😊

do tego jestem rozlazłym leniem, w ogóle nie mam siły ćwiczyć. Nawet coś próbowałam, ale nie mm siły po prostu. I mam wyrzuty sumienia.

reklama
do tego jestem rozlazłym leniem, w ogóle nie mam siły ćwiczyć. Nawet coś próbowałam, ale nie mm siły po prostu. I mam wyrzuty sumienia.
Ja musiałam sobie drzemkę robic w południe, inaczej nie byłam w stanie nic zrobić. Wyglądałam podobni jakbym miała depresję 😬 Mąż się bardzo w ten czas o mnie martwił.

Do góry