reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

wcześniej mi pękł jak miał 24. Ale to już dawno sprawdzałam.
Mam 32 lata.

Jestes młoda:) wiadomo ze po 30’ zaczyna nas gonić czas, ja też po 30’ mam 31 lat. Na prawdę
Wierzę że inseminacja będzie dla Was strzałem w dziesiątkę.
Tak dużo przeszliście, że należy Wam się!
Nie dołuj się nie potrzebnie! To tylko Cię nakręca!
Może wyskoczcie w weekend do jakiegoś spa… basen sauna, dobrze Wam to zrobi i czas szybciej zleci:)

reklama
Jestes młoda:) wiadomo ze po 30’ zaczyna nas gonić czas, ja też po 30’ mam 31 lat. Na prawdę
Wierzę że inseminacja będzie dla Was strzałem w dziesiątkę.
Tak dużo przeszliście, że należy Wam się!
Nie dołuj się nie potrzebnie! To tylko Cię nakręca!
Może wyskoczcie w weekend do jakiegoś spa… basen sauna, dobrze Wam to zrobi i czas szybciej zleci:)
dzięki kochana za dobre słowo... wiem, ze niby mam jeszcze troszkę czasu, ale patrząc jak nam to idzie... to nie widzę sukcesu.
Nie wiem czy to wszystko nie przez duphaston. Wstaję rano i jest dobrze a potem wezmę to i od razu mam jakąś huśtawkę...
Oby jednak ta IUI okazała się skuteczna :(

dzięki kochana za dobre słowo... wiem, ze niby mam jeszcze troszkę czasu, ale patrząc jak nam to idzie... to nie widzę sukcesu.
Nie wiem czy to wszystko nie przez duphaston. Wstaję rano i jest dobrze a potem wezmę to i od razu mam jakąś huśtawkę...
Oj tak, on potrafi robić sieczkę z głowy. 7 dni go brałam, a kolejne 7 czułam jeszcze jego uboczne skutki 😬

Moje Drogie Panie 😍 mam wyniki, przyrost bety na poziomie 183,9%😍 wygląda na to, że moja wymarzona kropeczka się zadomawia🥰🥰🥰 nie mogę w to cały czas uwierzyć 🥺 wzruszam się za każdym razem jak tylko o tym pomyślę 🤭

Dziękuję Wam za wszystko❤️ i oczywiście wcale Was nie zostawiam bo będę stalkować na bieżąco 😂 niezmiennie kibicuję Wam i trzymam mocno kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jesteście wspaniałe i mega twarde 💪🏻 co musi w końcu zostać wynagrodzone 😉💚💛❤️❤️🩷
Taaak! Fantastycznie ❤️ Rośnijcie pięknie ❤️

LadyCaro I Motylkowa trzymam bardzo mocno za was kciuki. Chociaż jestem na kreskach od 3 miesięcy to widzę Was, jak walczycie i tak bardzo bym chciała, żeby wam się udało 🥺 Odprawie mantry, byście zobaczyły dwie kreski po tym IUI ❤️ I będę żreć codziennie za was pierogi choćbym się miała nimi porzygać!

LadyCaro I Motylkowa trzymam bardzo mocno za was kciuki. Chociaż jestem na kreskach od 3 miesięcy to widzę Was, jak walczycie i tak bardzo bym chciała, żeby wam się udało 🥺 Odprawie mantry, byście zobaczyły dwie kreski po tym IUI ❤️ I będę żreć codziennie za was pierogi choćbym się miała nimi porzygać!
i już mam łzy w oczach 🥺🥺

może tak być…. Oby za kilka dni te emocje przyszły w przeogromna radość ❤️

tak, dla mnie te naturalne straania to już nie dawały żadnej nadziei, a teraz niby jakaś się pojawiła. Caly czas myślę, ze my jednak mamy wskazanie do tej IUI - podajemy te leniwe plemniki bliżej, omijamy śluz szykowy... Nie wiem. Wiem tylko, ze jeśli teraz nie wyjdzie, to w styczniu podchodzimy znów. Chyba, że mi się maż załamie. On ma taką nadzieję... codziennie głaska mnie po brzuchu 😭 i chyba to też dla mnie strasznie cięzkie. Ja to ja, poradze sobię z ta cholerną bielą, ale muszę mu spojrzeć w te pełne nadziei oczy i powiedzieć, że znów się nie udało.
No i ryczę.
Przykro mi, że czujesz te wszystkie trudne emocje :( Będzie dobrze, musi w końcu być dobrze ❤️

reklama
Moje Drogie Panie 😍 mam wyniki, przyrost bety na poziomie 183,9%😍 wygląda na to, że moja wymarzona kropeczka się zadomawia🥰🥰🥰 nie mogę w to cały czas uwierzyć 🥺 wzruszam się za każdym razem jak tylko o tym pomyślę 🤭

Dziękuję Wam za wszystko❤️ i oczywiście wcale Was nie zostawiam bo będę stalkować na bieżąco 😂 niezmiennie kibicuję Wam i trzymam mocno kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jesteście wspaniałe i mega twarde 💪🏻 co musi w końcu zostać wynagrodzone 😉💚💛❤️❤️🩷
czad!!! Gratulacje! Rośnijcie zdrowo ! 🥹😍

Do góry