reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
@LadyCaro @Kanelbulle moje siostry w pracy zdalnej :D Też jestem team praca zdalna. W biurze pojawiam się jak mam potrzebę, na ploteczki itp. Średnio wychodzi 2x w miesiącu.
Również jestem team "coś musi lecieć w tle" :) U mnie króluje YT i wszelkie podcasty.
Też jestem team praca zdalna 😀 do biura jeżdżę raz w tygodniu i wyczekuję tego dnia, bo lubię kawkę i ploteczki biurowe.
My liczymy się z tym, że w każdej chwili mogą odgórnie nas przywrócić do pracy w biurze. Dlatego doceniam zdalną bardzo :)

ja nigdy nie odbieram obcych numerów. Zawsze napierw googluje też numer, który do mnie dzwoni. Do fryzjera umawia mnie mama, bo trzeba dzownić. Ja jej za to wyjmuję gary ze zmywarki :D
ostatnio na usg piersi też mnie mama umawiała 🤣
Też zawsze sprawdzam numery przed odebraniem telefonu 😅 a jak to spam, to od razu blokuje

Ech...chce człowiek grzecznie przełożyć wizytę u ginekologa, bo się na bank nie wyrobie z okresem i co? nikt nie odbiera 🤦🏻‍♀️ Ja nienawidzę dzwonić 🙈 ileż mnie to kosztuje stresu ...i jeszcze nie odbierają 😔
Też nienawidzę dzwonić.. ale przez te starania musiałam się przełamać i doszłam już do wprawy, taki plus ;)

Same here. Nie wyobrażam sobie zasuwać do biura a mam 20min spacerkiem 😅 dla mnie to strata czasu całkowita
To ja mam 1h10 od drzwi do drzwi w jedną stronę. Dramat.Wczoraj tak zmarzłam rano na przystanku, bo autobus postanowił się zepsuc.
Nam mówią bądźmy eko, zieloni.
Pierdolenie.
A zmuszają do przychodzenia do biura zespołom które mają swoje zespoły w całej Polsce albo są na 100%.

To ja mam 1h10 od drzwi do drzwi w jedną stronę. Dramat.Wczoraj tak zmarzłam rano na przystanku, bo autobus postanowił się zepsuc.
Nam mówią bądźmy eko, zieloni.
Pierdolenie.
A zmuszają do przychodzenia do biura zespołom które mają swoje zespoły w całej Polsce albo są na 100%.
Mój mąż musi ze wsi na Mokotów się bujać. Schodzi mu jakieś 2h.. Autem cięzko bo w Wawie korki, więc z reguły jedzie autem do pociągu, potem metro i tramwaj... i tak 3x w tygodniu. Może po nowym roku będzie więcej ofert pracy to coś znajdzie...

Mój mąż musi ze wsi na Mokotów się bujać. Schodzi mu jakieś 2h.. Autem cięzko bo w Wawie korki, więc z reguły jedzie autem do pociągu, potem metro i tramwaj... i tak 3x w tygodniu. Może po nowym roku będzie więcej ofert pracy to coś znajdzie...
No u mnie w robocie bardzo duży ludzi tak dojeżdża.Dramat, ale muszą.
Ja to z jednego końca Warszawy na drugi.
Ehh

Dzięki za odpowiedzi! Rok z torbielą to dla mnie kosmos. Jeszcze taka duża. Moja miała pod 6 cm i lekarze mówili ze mam na siebie bardzo uważać, bo skręcenie/pęknięcie jest bardzo niebezpieczne.

To mój pierwszy cykl z ovi, wiec nie wiem jak to ciało reaguje na niego. Nie będę wróżyć z fusów, muszę przeczekać do jutra, ale bardzo się boje. Powiem Wam ze jak wyhodowałam te pecherzyki, dostałam ten zastrzyk to już sie prawie czułam jakbym była w ciąży. A tu takie zderzenie pewnie. Wątpię ze ta tempka jutro odbije :(

Jeśli chodzi o rozmawianie przez telefon to nienawidze 😑 cieszę sie ze nie jestem w tym sama :D

reklama
Dziewczyny, możecie pomóc? Nigdy nie pamiętam... Czy te wyniki oznaczają że przechodziłam obie te choroby i mam przeciwciała? Czy że jestem chora aktualnie? 🙈

Załączniki

• Screenshot_2023-12-01-12-39-56-93_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-12-01-12-39-56-93_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    229,8 KB · Wyświetleń: 120
Do góry