Lilli2
Fanka BB :)
Ale piwko przez słomkę chyba też się liczy? Jeśli tak to namówiłyścieO wódę chodzi przez słomkę. Kreska nad "o" uciekła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piwko przez słomkę chyba też się liczy? Jeśli tak to namówiłyścieO wódę chodzi przez słomkę. Kreska nad "o" uciekła
No raczej! nie ważne co, ważne, że przez słomkęAle piwko przez słomkę chyba też się liczy? Jeśli tak to namówiłyście
Oddać po prostu ot tak nie, hajs dla kliniki musi się zgadzać.Można tak? W sensie oddać zarodek do adopcji komuś z rodziny?
Kurde, tylko ząb mnie nie boli i macica nie musujeWidzę! Widzę! Trzymam kciuki za poranny!
Woda przez słomkę, skarpety i marchewka po owulacji, ananas na zagnieżdżenie. Żeby mi się tylko nie popierdoliło to wszystko.
Biegunka widzisz mnie?A popijamy to wszystko zakwasem z buraka!
Ja mam ostatnio tak popieprzone sny, że nawet nie wiem jak mam je opisać.Ja miałam przedwczoraj sen że jechałam na monitoring i przez szybę widziałam karetkę a w niej moja babcia i mama. I dzwonię zestresowana do mamy a ona mówi że jest w 9 tygodniu ciąży ale że plami i może nic z tej ciąży nie wyjść niestety. A ja w szoku że nie możliwe, że przecież ona ma ponad 60 lat i menopauzę i to ja mam być w ciąży a nie ona
U mnie zaparcia ale dalej to gowniany tematBiegunka widzisz mnie?
Po 35 latach właśnie do mnie dotarło czemu na sraczkę mówi się biegunkaBiegunka widzisz mnie?
Nie ustępują po zakwasie?U mnie zaparcia ale dalej to gowniany temat
Ja z rorat w gimnazjum xd nigdy w życiu odcinek kilometra nie był przeze mnie tak szybko pokonany zapierdalam jak mały samochodzik, nawet kurtki nie miałam potrzeby zapinać takie mnie poty obeszłyPo 35 latach właśnie do mnie dotarło czemu na sraczkę mówi się biegunka
To teraz przyznać się, która hoc raz biegła pędem do domu bo ją goniło