reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
A popijamy to wszystko zakwasem z buraka!
Biegunka widzisz mnie? 🤣

Poo Wtf GIF

Ja miałam przedwczoraj sen że jechałam na monitoring i przez szybę widziałam karetkę a w niej moja babcia i mama. I dzwonię zestresowana do mamy a ona mówi że jest w 9 tygodniu ciąży ale że plami i może nic z tej ciąży nie wyjść niestety. A ja w szoku że nie możliwe, że przecież ona ma ponad 60 lat i menopauzę i to ja mam być w ciąży a nie ona :D
Ja mam ostatnio tak popieprzone sny, że nawet nie wiem jak mam je opisać.
Np dzisiaj śniło mi sie, że goliłam całe ciało mojemu mężowi, nogi, kroczę a później jakieś włoski wyrywałam mu pęsetą 😂 później kolejne zwroty akcji które już ciężko opisać. I nie, nie był to sex 😅💀

reklama
Po 35 latach właśnie do mnie dotarło czemu na sraczkę mówi się biegunka 🤣💩

To teraz przyznać się, która hoc raz biegła pędem do domu bo ją goniło 🤣
Ja z rorat w gimnazjum xd nigdy w życiu odcinek kilometra nie był przeze mnie tak szybko pokonany 🤣🤣 zapierdalam jak mały samochodzik, nawet kurtki nie miałam potrzeby zapinać takie mnie poty obeszły 🤣

Do góry