wrobelmm
Fanka BB :)
I to jakie ładne! gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to jakie ładne! gratulacje!
Gratuluję
Po poronieniu i łyżeczkowaniu we wrześniu 2 cssuper a który cykl starań?
Tak, zgodnie z ulotką i zaleceniami z forum Ale wcześniej w ogóle nie suplementowalam magnezu jak cośGratuluję
w ulotce piszą o 3 tabsach na dobę, tyle brałaś?
Dziewczyny! Wróciłam właśnie z ozdabiania pierniczków u przyjaciółki, miałam tak próbnie rano zatestowac (jeszcze bez spiny, dzisiaj prawdopodobnie 10 dpo), ale stwierdziłam, że mam tych easy tyle, że sobie siknę jeszcze przed snem. Tego zobaczyć się nie spodziewałam Wycisnęłam z siebie drugie siki na pinka i też delikatna kreska Z rana powtórze, mam nadzieję, że jeszcze tam będą
Zobacz załącznik 1593758
Dzień dobry troszkę się wbijam kolejkę bo zapisana byłam na jutro ale wiadomo, że cierpliwość nie jest mocną stroną staraczki i sikałam już wczoraj te bez plastików z wczoraj (na górze poranny, na dole wieczorny), te z plastikami dzisiaj (moczone 10 sekund, rozebrane po 3,5 minucie) chyba coś z tego będzie
@ejżja89 cudownie! Trzymam mocno kciuki! <3