reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Ale na pewno słaba sytuacja jest, jak musisz wziąć go w ciąży i lepiej takiej sytuacji uniknąć. (Ja miałam chwilę kiedy się zastanawiałam czy ten summamed mógł wpłynąć na sks synka czy nie. Z perspektywy czasu myślę, że nie, ale kto mnie zna ten wie, że musiałam sobie trochę dowalić, bo bym nie była sobą)
ja tylko mówię, że nie zawsze antybiotyk pomoże za pierwszym razem. Jeśli tak to super, jeśli nie - trzeba walczyć

Z drugiej strony nie zaszłam od 2 lat , to teraz z bakterią zajdę? Nie sądzę.
W takim razie jak już zaczęłam brać Cyclogest to go dokończę... I tak nie wiadomo ile jeszcze potrwa walka z tą bakterią,🤦‍♀️😫
Historie są bardzo różne i nie na wszystko mamy wpływ.

Cyclogest brałabym zgodnie z zaleceniem lekarza :)

Ale na pewno słaba sytuacja jest, jak musisz wziąć go w ciąży i lepiej takiej sytuacji uniknąć. (Ja miałam chwilę kiedy się zastanawiałam czy ten summamed mógł wpłynąć na sks synka czy nie. Z perspektywy czasu myślę, że nie, ale kto mnie zna ten wie, że musiałam sobie trochę dowalić, bo bym nie była sobą)
Akurat ja pójdę na wizytę w przyszłą sobotę, to już będzie jakieś 12 dpo, więc o tyle dogodna sytuacja...będę już po teście .
Przykro mi z powodu tego co przeszłaś i że musiałaś stoczyć walkę sama ze sobą..

reklama
Akurat ja pójdę na wizytę w przyszłą sobotę, to już będzie jakieś 12 dpo, więc o tyle dogodna sytuacja...będę już po teście .
Przykro mi z powodu tego co przeszłaś i że musiałaś stoczyć walkę sama ze sobą..
Trzymam kciuki, żeby udało dobrać się odpowiedni antybiotyk i pozbyć dziada :*

Do góry