Mademoiselle_Nika
Moderator
Jak serio jestem w ciąży i będzie syn - daje mu na imię Mikołaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty po prostu nie umiesz robić zdjęćZobacz załącznik 1592524
Teraz jak wyschło to ledwo da się złapać na zdjęciu
Ojaaaa, podwójna szansa na sukcesUwaga!
Pierwszy raz w mojej historii szykuje się podójna owulka
9dc
2 pęcherzyki po 14 mm, jeden z prawej, jeden z lewej. Endo 9mm.
W sobotę kolejny monitoring, IUI prawdopodobnie w pon. Ale już w sobotę mąż ma być w gotowości xD
Ludzie są dziwni.Ludzie potrafią być okropni... ja od "dobrych znajomych", którzy mają 3 dzieci usłyszałam, że będę wiedzieć, co to małżeństwo dopiero jak będziemy mieć dzieci i że narazie to się tak "bawimy", bo przecież mamy tylko psa... jesteśmy 3 lata po ślubie, w związku od 9 lat. nieważne czy ktoś wie o Twojej sytuacji czy nie, nic go nie uprawnia do takich ocen!
Też chcę taka kreskę. Jak dla mnie pozytywny
Ja widzę
Rany, mi by tyle wystarczyło w ciągu roku.
Beta to najwcześniej w przyszły poniedziałek Moje żyły nie lubią częstego kłucia.Ty po prostu nie umiesz robić zdjęć
Jest kreseczka, czekam na betę i proga️
a może siknij jeszcze na jakieś 2 inne?Beta to najwcześniej w przyszły poniedziałek Moje żyły nie lubią częstego kłucia.
A po co go składałaś?Ale nudzicie, znowu muszę test rozbierać
No siknę na 10 jak paczka przyjdzie z wczoraj zamówionymi pinkamia może siknij jeszcze na jakieś 2 inne?