reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Ludzie potrafią być okropni... ja od "dobrych znajomych", którzy mają 3 dzieci usłyszałam, że będę wiedzieć, co to małżeństwo dopiero jak będziemy mieć dzieci i że narazie to się tak "bawimy", bo przecież mamy tylko psa...😡🤬 jesteśmy 3 lata po ślubie, w związku od 9 lat. nieważne czy ktoś wie o Twojej sytuacji czy nie, nic go nie uprawnia do takich ocen!
Ludzie są dziwni.
Ja w pewnym momencie starań mówiłam już że nie chce dzieci bo te pytania mnie denerwowały. Usłyszałam między innymi, żeby kuzynkę dziecioroba zapytać jak to się robi bo ona nie ma problemu (każde z innym a antykoncepcja zła bo łatwiej zajść w ciążę 🤦).
Ale spoko...
Jak się w końcu tobie uda to już na porodówce będą pytać kiedy następne, jak powiesz, że chcesz 1 to będzie ale dlaczego?
Dobra 😂 komisjo chujo cieni jesteście?!
Czekam na opinie 😂🤡
Zobacz załącznik 1592510
Też chcę taka kreskę. Jak dla mnie pozytywny ❤️

Rany, mi by tyle wystarczyło w ciągu roku. 🤣
No Way Do Not Want GIF

reklama
Do góry