Mademoiselle_Nika
Moderator
Ale nudzicie, znowu muszę test rozbieraća może nie był do końca wyschnięty jeszcze i barwnik nie przepłynąl? Pokaż jak wygląda teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nudzicie, znowu muszę test rozbieraća może nie był do końca wyschnięty jeszcze i barwnik nie przepłynąl? Pokaż jak wygląda teraz
Jest kreseczka! Czekamy na następne
Noo! To musi być Twój czas.Uwaga!
Pierwszy raz w mojej historii szykuje się podójna owulka
9dc
2 pęcherzyki po 14 mm, jeden z prawej, jeden z lewej. Endo 9mm.
W sobotę kolejny monitoring, IUI prawdopodobnie w pon. Ale już w sobotę mąż ma być w gotowości xD
@Motylkowa!Cień jak Sikaj na piłka jak dojdzie i wstawiaj nam tu
Ja właśnie dostałam powiadomienie, że moje owulaki i pinki za czy dziesięć czekają już w paczkomacie aaaaleeee będę siiikac!
Od którego dc sikacie na owulaki? Bo w sumie dopiero prawilnie zaczynam 3x dziennie sikać w tamtym cyklu ale sikałam jakoś pierwszy raz 3 dni przed spodziewana owulacja. Dziś mam 7dc więc początek dopiero.
W ogóle ktoś tu pisał (albo na listopadowym?) Że ma dowcipny termometr do testowania Pamietacie kto to był? Ciekawa jestem jak się sprawuje a mam pamięć złotej rybki
dobra, bo już nie mogę się doczekać. @Mademoiselle_Nika , przepisz mnie na 24 grudnia. Najwyzej będę zmieniać w trakcie
Zobacz załącznik 1592524
Teraz jak wyschło to ledwo da się złapać na zdjęciu
Widzę kreskę nawet z daleka