reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Tylko u mnie trwało to zaledwie może kilka godzin. Dziś już zero objawów, temp. mierzyłam z samego rana żeby zobaczyć czy nie mam gorączki i nic. 36,8. Dlatego trochę to dla mnie dziwne. Zazwyczaj jak łapałam wirusa to rzeczywiście 3 dni ale czułam się do tego tragicznie, a teraz jak ręką odjął :)
Miałam tak tydzień wcześniej (wieczorem kilkugodzinna gorączka, dreszcze, ból głowy - ale bez bólu jajników i brzucha). Też mnie to zdziwiło, bo zazwyczaj jak choruję to mnie po prostu rozkłada, a wtedy wstałam kolejnego dnia totalnie zdrowa. Tylko tydzień później przyszło normalne choróbsko, a potem @ 😞

i tak trzymam kciuki, niech dla kogoś ten grudzień będzie szczęśliwy, nawet jeżeli ja go już spisałam na straty!!!🤞🤞🤞

reklama
JA PITOLE
uprzedzając pytania;
1. Ja już nie wiem jaka ta kreska jest na żywo - za dużo patrzyłam, chyba różowa
2. Nie mam prawionego pinka w domu, tylko z czułością 20
3. Pinki idą do mnie w ilości sztuk 10, powinny być do odbioru dzisiaj
4. Nie mam pojęcia ile jestem DPO, bo nie kontrolowałam tego. Jestem 19 DC i mogę być równie dobrze 8DPO jak i 6 DPO.
Ale czad 😱 i Ty jeszcze nie testujesz kolejnych?? 😅 Pinki pinkami, ale na pewno coś tam jeszcze masz 😁 nawet z tej samej firmy! Co dwa testy z kreskami, to nie jeden! 😁

U mnie już temperatura nie pozostawia złudzeń 😅 chociaż ciężka noc była, mąż tak chrapał ze musiałam iść do salonu spać, a tam mnie koty dopadły 😅 ja w tym cyklu tez tylko temperatura bez testów i już zaczynam wątpić czy się wszystko zgadza, tam Premom oznaczył owulacje na 21dc a flo wgle nie ogarnęło i wyliczyło ze mam dzisiaj 4 dzień spóźnienia nie wiem skąd
Ja chciałam dziś mojego poduszką udusić. Normalnie nie przszkadza mi jego chrapanie, ale jakoś tym razem każdy dźwięk powodował wkurwienie.

No mam w domu inne testy, ale z czułością 20 i 25! Przy bladziochu na teście z czułością 10 to bez sensu :)
Oj powiem Ci, ze różnie to bywa. Np taki pink płytkowy niby ma czułość 10 a wybariwa sie przy jakiejś becie 200 xD
Jak miałam bete 8 to pink pokazał kreskę, a inny też czułość 10 nie. Można sikać bez obawień xD

reklama
Do góry