reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Tylko u mnie trwało to zaledwie może kilka godzin. Dziś już zero objawów, temp. mierzyłam z samego rana żeby zobaczyć czy nie mam gorączki i nic. 36,8. Dlatego trochę to dla mnie dziwne. Zazwyczaj jak łapałam wirusa to rzeczywiście 3 dni ale czułam się do tego tragicznie, a teraz jak ręką odjął :)
Miałam tak tydzień wcześniej (wieczorem kilkugodzinna gorączka, dreszcze, ból głowy - ale bez bólu jajników i brzucha). Też mnie to zdziwiło, bo zazwyczaj jak choruję to mnie po prostu rozkłada, a wtedy wstałam kolejnego dnia totalnie zdrowa. Tylko tydzień później przyszło normalne choróbsko, a potem @ 😞

i tak trzymam kciuki, niech dla kogoś ten grudzień będzie szczęśliwy, nawet jeżeli ja go już spisałam na straty!!!🤞🤞🤞

reklama
JA PITOLE
uprzedzając pytania;
1. Ja już nie wiem jaka ta kreska jest na żywo - za dużo patrzyłam, chyba różowa
2. Nie mam prawionego pinka w domu, tylko z czułością 20
3. Pinki idą do mnie w ilości sztuk 10, powinny być do odbioru dzisiaj
4. Nie mam pojęcia ile jestem DPO, bo nie kontrolowałam tego. Jestem 19 DC i mogę być równie dobrze 8DPO jak i 6 DPO.
Ale czad 😱 i Ty jeszcze nie testujesz kolejnych?? 😅 Pinki pinkami, ale na pewno coś tam jeszcze masz 😁 nawet z tej samej firmy! Co dwa testy z kreskami, to nie jeden! 😁

U mnie już temperatura nie pozostawia złudzeń 😅 chociaż ciężka noc była, mąż tak chrapał ze musiałam iść do salonu spać, a tam mnie koty dopadły 😅 ja w tym cyklu tez tylko temperatura bez testów i już zaczynam wątpić czy się wszystko zgadza, tam Premom oznaczył owulacje na 21dc a flo wgle nie ogarnęło i wyliczyło ze mam dzisiaj 4 dzień spóźnienia nie wiem skąd
Ja chciałam dziś mojego poduszką udusić. Normalnie nie przszkadza mi jego chrapanie, ale jakoś tym razem każdy dźwięk powodował wkurwienie.

No mam w domu inne testy, ale z czułością 20 i 25! Przy bladziochu na teście z czułością 10 to bez sensu :)
Oj powiem Ci, ze różnie to bywa. Np taki pink płytkowy niby ma czułość 10 a wybariwa sie przy jakiejś becie 200 xD
Jak miałam bete 8 to pink pokazał kreskę, a inny też czułość 10 nie. Można sikać bez obawień xD

reklama
Do góry