reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Najlepsze że chłop chciał romansować, a ja go spławiłam 😬
Trochę zazdroszczę teraz postawy chłopa, bo ja z owulką chodzę, a ten obrażony o nikt nie wie co :) Jak "nie potrzeba" to najlepiej codziennie. Teraz się prawie prosiłam o sex co 2 dni :) Wszystko wszystkim, ale nie mam zamiaru się prosić. Także jak będzie ciąż w tym miesiącu to stwierdzę, że jestem wiatropylna :)
Przyszłam się wygadać co by mi lżej było 😅

Trochę zazdroszczę teraz postawy chłopa, bo ja z owulką chodzę, a ten obrażony o nikt nie wie co :) Jak "nie potrzeba" to najlepiej codziennie. Teraz się prawie prosiłam o sex co 2 dni :) Wszystko wszystkim, ale nie mam zamiaru się prosić. Także jak będzie ciąż w tym miesiącu to stwierdzę, że jestem wiatropylna :)
Co drugi dzień jest ok i jakby się udało (a musi), to wiatropylna na bank nie jesteś ☺️ w moim ostatnio obudził się jakieś ogier, ale to pewnie za sprawą mniejszej ilości pracy 🙂

a może obrażony, bo go przytłacza seks w płodne? Faceci tak czasem mają...

My od owulacji 'odpoczywamy' haha mój stwierdził że takie robienie dzieci to nie dla niego. 🤣🤣🤣🤣

Co tu się odchrzaniło. Nie możliwe jest bym już miała owulację, śluzu płodnego jeszcze nie było. Zrobię test jeszcze raz z kolejnego moczu. Najlepsze że chłop chciał romansować, a ja go spławiłam 😬
Który to dc? Mnie pik w tym cyklu też wziął z zaskoczenia, bo w 9dc nic, 10 odpuściłam robienie a tu 11 jebitne krechy 🙈
IMG_7718.jpeg

reklama
Do góry