Kosinka94
Moderator
Raczej wywołamy odwilżDostałaś koronę
Goń chłopa! tylko nie na tym śniegu, bo sobie coś odmrozicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej wywołamy odwilżDostałaś koronę
Goń chłopa! tylko nie na tym śniegu, bo sobie coś odmrozicie
Trochę zazdroszczę teraz postawy chłopa, bo ja z owulką chodzę, a ten obrażony o nikt nie wie co Jak "nie potrzeba" to najlepiej codziennie. Teraz się prawie prosiłam o sex co 2 dni Wszystko wszystkim, ale nie mam zamiaru się prosić. Także jak będzie ciąż w tym miesiącu to stwierdzę, że jestem wiatropylnaNajlepsze że chłop chciał romansować, a ja go spławiłam
Co drugi dzień jest ok i jakby się udało (a musi), to wiatropylna na bank nie jesteś w moim ostatnio obudził się jakieś ogier, ale to pewnie za sprawą mniejszej ilości pracyTrochę zazdroszczę teraz postawy chłopa, bo ja z owulką chodzę, a ten obrażony o nikt nie wie co Jak "nie potrzeba" to najlepiej codziennie. Teraz się prawie prosiłam o sex co 2 dni Wszystko wszystkim, ale nie mam zamiaru się prosić. Także jak będzie ciąż w tym miesiącu to stwierdzę, że jestem wiatropylna
Przyszłam się wygadać co by mi lżej było
a może obrażony, bo go przytłacza seks w płodne? Faceci tak czasem mają...Trochę zazdroszczę teraz postawy chłopa, bo ja z owulką chodzę, a ten obrażony o nikt nie wie co Jak "nie potrzeba" to najlepiej codziennie. Teraz się prawie prosiłam o sex co 2 dni Wszystko wszystkim, ale nie mam zamiaru się prosić. Także jak będzie ciąż w tym miesiącu to stwierdzę, że jestem wiatropylna
My od owulacji 'odpoczywamy' haha mój stwierdził że takie robienie dzieci to nie dla niego.Trochę zazdroszczę teraz postawy chłopa, bo ja z owulką chodzę, a ten obrażony o nikt nie wie co Jak "nie potrzeba" to najlepiej codziennie. Teraz się prawie prosiłam o sex co 2 dni Wszystko wszystkim, ale nie mam zamiaru się prosić. Także jak będzie ciąż w tym miesiącu to stwierdzę, że jestem wiatropylna
Mój to z kolei może być obrażony, ale na seksy zawsze gotowya może obrażony, bo go przytłacza seks w płodne? Faceci tak czasem mają...
U mnie to samoMój to z kolei może być obrażony, ale na seksy zawsze gotowy
Który to dc? Mnie pik w tym cyklu też wziął z zaskoczenia, bo w 9dc nic, 10 odpuściłam robienie a tu 11 jebitne krechyCo tu się odchrzaniło. Nie możliwe jest bym już miała owulację, śluzu płodnego jeszcze nie było. Zrobię test jeszcze raz z kolejnego moczu. Najlepsze że chłop chciał romansować, a ja go spławiłam
Krew już upuszczona?U mnie to samo