reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

no ale jeśli podobno u mojego męża jest 440m plemników a same takie obszczymury się znalazły w próbnce więc nie wiem czy ogólnie da się dużo więcej normalnych znależć

wjechałam dzisiaj jak głupia w olini, już jedzie olej z czarnuszki więc coś tam powalczymy ale mam nadzieję że wizyta u anrologa będzie jak najszybciej by wiedzieć co więcej
Jeżeli mogę to dodam od siebie: olej z czarnuszki + olej lniany.
Czynniki do wyeliminowania jeżeli są:
- gorące kąpiele;
- sauny;
- długie dystanse na rowerze;
- noszenie telefonu w spodniach;
- trzymanie laptopa na kolanach;
- noszenie obcisłej bielizny.

Wprowadzić chłodne okłady na kroczę.

reklama
Jeżeli mogę to dodam od siebie: olej z czarnuszki + olej lniany.
Czynniki do wyeliminowania jeżeli są:
- gorące kąpiele;
- sauny;
- długie dystanse na rowerze;
- noszenie telefonu w spodniach;
- trzymanie laptopa na kolanach;
- noszenie obcisłej bielizny.

Wprowadzić chłodne okłady na kroczę.
no ten telefon z kieszeni muszę mu ograniczyć ale właśnie tak poza tym to nie ma nic za bardzo a stylu życia/diecie do zmiany by jakoś to polepszyć. Coś oczywiście się znajdzie ale mój mąż nawet nie pije, nie pali, zdrowo się odżywiać, ćwiczy. No cholera no

Jeszcze z wizyty u mojego super doktora. Jedyne co wyniosłam wartościowego to taką ściągę. Sory, że wygląda jak krowie z gardła wyjęta 🫠
Macie tu ściągę z jakich produktów, przypraw korzystać. My kierowaliśmy się wprowadzeniem jak największej ilości rzeczy z tej listy niż nad restrykcyjnym przestrzeganiem diety. :)

Załączniki

• IMG_9096.jpeg
    IMG_9096.jpeg
    163,2 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_9097.jpeg
    IMG_9097.jpeg
    154,4 KB · Wyświetleń: 92
Mi właśnie przyszedł zapas patyków na nowy cykl. I dzisiaj zwolnił się termin do mojej ginekolog na 14.12 więc wskakuje do gry i na drożność plus mam prawidłowy wynik z wymazów.❤️ Emocje u mnie sięgają zenitu.
Martwi mnie tylko to , że ten mój niby okres to jest właściwie takie bardzo skąpe plamienie. Czy znacie jakieś badania którymi mogłabym potwierdzić że to faktycznie okres i mogę zacząć liczyć nowy cykl plus startować że stymulacja od 3 dnia?

W tym cyklu po badaniu zamierzam sikać jak szalona :D 🙈🥳
A Ty przypadkiem nie masz implantacji? Bo jak dobrze pamiętam to termin okresu był na środę ? 🤔 Ja bym chyba zrobiła test dla świętego spokoju. Jak zrobisz USG po okresie to lekarz stwierdzi, czy endometrium ładnie wygląda

reklama
Do góry