Kitsune
Moderator
Oj silne silne, potwierdzamPodtrzymuje do tylko moje zdanie, że silne z nas babeczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj silne silne, potwierdzamPodtrzymuje do tylko moje zdanie, że silne z nas babeczki
Podczytywalam na mamusiach co tam u Ciebie. Co za historia trzymam dalej kciuki!Oj silne silne, potwierdzam
„Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz”Podtrzymuje do tylko moje zdanie, że silne z nas babeczki
Jprd no dobra tez posikałam 3 pinki od rana, co 3 hMi też dzisiaj poszła temperatura w dół, a i tak już chyba ze trzy one stepy wjechały od rana w końcu nawet dojrzałam miejsce w którym powinna się druga kreska wybarwić
oj mam sentyment do tego cytatu sama prawda„Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz”
Gdyby tak od samego robienia testów dało się zaciążyćJprd no dobra tez posikałam 3 pinki od rana, co 3 h
to wychodzi na to ze wcale nie jest u mnie AŻ tak źle…. Drogo, ale bez dramy, bo jak będę miała 12,14,16,18,20 dc monitoring, bo tak mówił, co drugi dzień, to to w ramach tych 400 zł iii idę do niego 2 min przed wizytą, a latem mogę w kapciachTak, ja tyle za jedną wizytę.
Mnie też zaczyna coś pobierać, a mąż był wczensnjej przeziębiony..coś czuję że dzieci z tych naszych amorów nie będzieJa czekam na nowy termin wizyty jestem przeziębiona okres w pełni...do przychodni się w końcu nie dodzwoniłam szczęście, że znajomej koleżanka tam pracuje i znajdą mi inny
Prawda! ja musze do moich 150zl doliczyć dojazd i czas jaki na to przeznaczamto wychodzi na to ze wcale nie jest u mnie AŻ tak źle…. Drogo, ale bez dramy, bo jak będę miała 12,14,16,18,20 dc monitoring, bo tak mówił, co drugi dzień, to to w ramach tych 400 zł iii idę do niego 2 min przed wizytą, a latem mogę w kapciach
Tamten niestety za wizytę 200 a o cenę monitoringu to już bezpośrednio u lekarza
Ja korzystam z CMT w małej mieścince pod Krakowem i lekarze przybywający do niej z Krakowa mają cenniki średnio o 50zl wyższy od specjalistów dojeżdżających z bliskich okolic. Jest tak że szef ma niższe stawki za usługi, od lekarzy którzy u niego pracują.Dziewczyny w szoku jestem że tak mało płacicie za monitoringi, ja w Krakowie za każdy płacę 200 zł. Jak piszecie że płacicie 150 czy jedna kwotę miesięcznie bez względu ile ich macie to ja nie mogę uwierzyć .