reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Tak, ja tyle za jedną wizytę. :D
to wychodzi na to ze wcale nie jest u mnie AŻ tak źle…. Drogo, ale bez dramy, bo jak będę miała 12,14,16,18,20 dc monitoring, bo tak mówił, co drugi dzień, to to w ramach tych 400 zł iii idę do niego 2 min przed wizytą, a latem mogę w kapciach 😂
Tamten niestety za wizytę 200 a o cenę monitoringu to już bezpośrednio u lekarza

Ja czekam na nowy termin wizyty 😔 jestem przeziębiona 😔 okres w pełni...do przychodni się w końcu nie dodzwoniłam 🤦🏻‍♀️ szczęście, że znajomej koleżanka tam pracuje i znajdą mi inny 🙂
Mnie też zaczyna coś pobierać, a mąż był wczensnjej przeziębiony..coś czuję że dzieci z tych naszych amorów nie będzie 😐

to wychodzi na to ze wcale nie jest u mnie AŻ tak źle…. Drogo, ale bez dramy, bo jak będę miała 12,14,16,18,20 dc monitoring, bo tak mówił, co drugi dzień, to to w ramach tych 400 zł iii idę do niego 2 min przed wizytą, a latem mogę w kapciach 😂
Tamten niestety za wizytę 200 a o cenę monitoringu to już bezpośrednio u lekarza
Prawda! ja musze do moich 150zl doliczyć dojazd i czas jaki na to przeznaczam ;)

reklama
Dziewczyny w szoku jestem że tak mało płacicie za monitoringi, ja w Krakowie za każdy płacę 200 zł. Jak piszecie że płacicie 150 czy jedna kwotę miesięcznie bez względu ile ich macie to ja nie mogę uwierzyć .
Ja korzystam z CMT w małej mieścince pod Krakowem i lekarze przybywający do niej z Krakowa mają cenniki średnio o 50zl wyższy od specjalistów dojeżdżających z bliskich okolic. Jest tak że szef ma niższe stawki za usługi, od lekarzy którzy u niego pracują.

Do góry