reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dziękuję za odpowiedź.
Ja szczerze mówiąc też uważam, że problem jest gdzieś indziej, w sensie wydaje mi się, że my z mężem jesteśmy niedopasowani do siebie pod tym względem i nie uda nam się że sobą nigdy. Ale jak nie spróbuję to się nie dowiem

Nie pamiętam, Ty jeszcze nie byłaś w procesie ivf ?

Aaa ok rozumiem. Względy przekonaniowe czy finansowe?jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj :)
IVF jest mega obciążające i fizycznie i psychicznie i w ogóle.
Ogólnie ja po prostu nie czuje ivf. Kasa by się znalazła, przekonania też mi nie przeszkadzają, ale ja nie chcę tego robić. Póki co. Nigdy nie mówię nigdy.
A ile masz lat? Ja mam 32 i też jakby czas się kurczy coraz szybciej...

A zawsze taki okres miałaś?
Pytam bo ja mam chyba podobnie
Nie, przed stymulacjami miałam w miarę normalny okres. Pół dnia- maks jeden dzień plamienie i później 2-3 dni okres i znowu plamienie 1 dzień. Na stymulacji okres miałam dużo mniej obfity ale był. W tym cyklu bylam bez stymulacji i okres mam jakby go nie było, przez cały dzień dzisiaj i wczoraj mam raptem kilka plamek :/ już nawet test ciążowy zrobiłam bo bardzo dziwne mi się to wydaje - oczywiście negatyw. Nie wiem o co chodzi ale chyba jak się jutro nie rozkręci to będę traktować jako okres i wystartuje z Lamettą. 🤷

Swoją drogą @Mademoiselle_Nika możesz mnie zdjąć z ławki rezerwowej i zapisać na testowanie 31.12. liczę że już nic mi się nie wysypie na drodze do drożności 🤞

Nie, przed stymulacjami miałam w miarę normalny okres. Pół dnia- maks jeden dzień plamienie i później 2-3 dni okres i znowu plamienie 1 dzień. Na stymulacji okres miałam dużo mniej obfity ale był. W tym cyklu bylam bez stymulacji i okres mam jakby go nie było, przez cały dzień dzisiaj i wczoraj mam raptem kilka plamek :/ już nawet test ciążowy zrobiłam bo bardzo dziwne mi się to wydaje - oczywiście negatyw. Nie wiem o co chodzi ale chyba jak się jutro nie rozkręci to będę traktować jako okres i wystartuje z Lamettą. 🤷

Swoją drogą @Mademoiselle_Nika możesz mnie zdjąć z ławki rezerwowej i zapisać na testowanie 31.12. liczę że już nic mi się nie wysypie na drodze do drożności 🤞
A możesz podpytać lekarza ?
Ja tez mam generalnie wrażenie że po tych hormonach to jakby jeszcze uboższa to miesiaczka, no a może to już i pesel 🫡

reklama
A możesz podpytać lekarza ?
Ja tez mam generalnie wrażenie że po tych hormonach to jakby jeszcze uboższa to miesiaczka, no a może to już i pesel 🫡
Dopiero na wizycie o to zapytam. Chyba muszę zacząć szukać informacji co najlepiej włączyć do diety żeby podbudować endometrium bo tak sobie tłumacze że może z tego wynika problem ze skąpymi miesiączkami. W tym miesiącu 2-3 dni przed owulacją miałam 8mm nie wiem czy takie jest ok.

Do góry