reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

jest, chujek jest też ordynatorem patologii ciąży, i ma prywatny gabinet wielkości mojego mieszkania, bo z nim sąsiaduje, ale z ciekawości zadzwonię do innego, bardzo w porzo,
Który prowadził mi ciążę… jeszcze nie zapłaciłam nic 😎
a ten drugi z kolei wygląda jak SŁAWOMIR 😂 jak go zobaczyłam to myślałam że parsknę śmiechem😂😂😂

reklama
fja pierwszy raz robię monitoring w klinice w której będę robić IUI i na stronie jest 190 zł, teraz nie wiem, czy za cały czy za jedną wizytę... 😅 przyjmowałam, że za wizytę
Hehehe raczej nastawiałabym się że 190 zł za wizytę :) ja najtańszy monitoring miałam za 50 zł a najdroższy za 200 zł :D

fja pierwszy raz robię monitoring w klinice w której będę robić IUI i na stronie jest 190 zł, teraz nie wiem, czy za cały czy za jedną wizytę... 😅 przyjmowałam, że za wizytę
Za wizytę raczej. 😅 U mnie z tego co pamiętam w cenniku było 140 albo 150zł, więc trochę zdziwił mnie ten rachunek. Na pierwszą wizytę też miałam kod na -50%, więc jestem trochę do przodu. Szkoda tylko, że wczoraj za badania nasienia poszło 830, a za mnie za zespół antyfosfolipidowy i trombofilię blisko 800. 😜 Aż się boję co będzie dalej, a lekarka delikatnie sugeruje jednak histero z CD i NK, a później IVF. 😬

Hehehe raczej nastawiałabym się że 190 zł za wizytę :) ja najtańszy monitoring miałam za 50 zł a najdroższy za 200 zł :D
Kurde jak tak czytam Wasze wypowiedzi to dochodzę do wniosku, że u mnie w okolicy to straszna drożyzna 🫣 do tego gina do którego chodzę to 240 za wizyte...czyli miesiąc w miesiąc 480zl minimum za monitoring. Raz poszłam do innego i tam zostawiłam niby 190, ale nie polubiliśmy się.

Ja płaciłam za każdą wizytę oddzielnie, po 150 zł. A wizyty na monitoring miałam w sumie dwie przed iui :)

reklama
Kurde jak tak czytam Wasze wypowiedzi to dochodzę do wniosku, że u mnie w okolicy to straszna drożyzna 🫣 do tego gina do którego chodzę to 240 za wizyte...czyli miesiąc w miesiąc 480zl minimum za monitoring. Raz poszłam do innego i tam zostawiłam niby 190, ale nie polubiliśmy się.
no ja szukałam, szukałam i jak chciałam sam monitoring zrobić to właśnie znalazłam za 100 za wizytę w Wawie.

Do góry