reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

jest, chujek jest też ordynatorem patologii ciąży, i ma prywatny gabinet wielkości mojego mieszkania, bo z nim sąsiaduje, ale z ciekawości zadzwonię do innego, bardzo w porzo,
Który prowadził mi ciążę… jeszcze nie zapłaciłam nic 😎
a ten drugi z kolei wygląda jak SŁAWOMIR 😂 jak go zobaczyłam to myślałam że parsknę śmiechem😂😂😂

reklama
fja pierwszy raz robię monitoring w klinice w której będę robić IUI i na stronie jest 190 zł, teraz nie wiem, czy za cały czy za jedną wizytę... 😅 przyjmowałam, że za wizytę
Hehehe raczej nastawiałabym się że 190 zł za wizytę :) ja najtańszy monitoring miałam za 50 zł a najdroższy za 200 zł :D

fja pierwszy raz robię monitoring w klinice w której będę robić IUI i na stronie jest 190 zł, teraz nie wiem, czy za cały czy za jedną wizytę... 😅 przyjmowałam, że za wizytę
Za wizytę raczej. 😅 U mnie z tego co pamiętam w cenniku było 140 albo 150zł, więc trochę zdziwił mnie ten rachunek. Na pierwszą wizytę też miałam kod na -50%, więc jestem trochę do przodu. Szkoda tylko, że wczoraj za badania nasienia poszło 830, a za mnie za zespół antyfosfolipidowy i trombofilię blisko 800. 😜 Aż się boję co będzie dalej, a lekarka delikatnie sugeruje jednak histero z CD i NK, a później IVF. 😬

Hehehe raczej nastawiałabym się że 190 zł za wizytę :) ja najtańszy monitoring miałam za 50 zł a najdroższy za 200 zł :D
Kurde jak tak czytam Wasze wypowiedzi to dochodzę do wniosku, że u mnie w okolicy to straszna drożyzna 🫣 do tego gina do którego chodzę to 240 za wizyte...czyli miesiąc w miesiąc 480zl minimum za monitoring. Raz poszłam do innego i tam zostawiłam niby 190, ale nie polubiliśmy się.

Ja płaciłam za każdą wizytę oddzielnie, po 150 zł. A wizyty na monitoring miałam w sumie dwie przed iui :)

reklama
Kurde jak tak czytam Wasze wypowiedzi to dochodzę do wniosku, że u mnie w okolicy to straszna drożyzna 🫣 do tego gina do którego chodzę to 240 za wizyte...czyli miesiąc w miesiąc 480zl minimum za monitoring. Raz poszłam do innego i tam zostawiłam niby 190, ale nie polubiliśmy się.
no ja szukałam, szukałam i jak chciałam sam monitoring zrobić to właśnie znalazłam za 100 za wizytę w Wawie.

Do góry