reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ja byłam 4 miesiace temu u ginekologa zapytać jak mam się przygotować do ewentualnej ciąży, zrobil mi podstawowe badania, zalecił kwas foliowy i usłyszałam żeby współżyć regularnie- jak zapytałam o częstotliwość- Powiedział ze zawsze kiedy ma się ochotę.
no i oczywiście w oknie owu😀
Wiec ilu lekarzy tyle opinii 🤷‍♀️
Grunt by bylo skutecznie!

reklama
Dziewczyny beta 323 ;) druga w piątek.
Hej ;) miesiączke miałam dostać dziś 16. Dwa dni temu pierwszy test (ten dłuższy, niby 10 czulosc) . Pozytywny. Dziś drugi te pozytywny, ale krecha taka sama (czułość 25). Czy to coś złego? Chyba pojde dziś na badanie krwi. Panikuje bo stracilam pierwszą ciążę tydzień po @. Aktualnie mam już Duphaston2x1 i acard 75. USG 30.12Zobacz załącznik 1215386Zobacz załącznik 1215387
Screenshot_2020-12-16-18-26-07-648_com.android.chrome.jpeg

Cześć! Swoja droga zawsze mnie to ciekawiło jak to jest, moze ktoras z dziewcząt wie ? Codzienny seks poteguje szanse na zajście, czy szanse maleja ? Znajoma mi kiedys opowiadała, ze jej lekarz doradzał stosunek co 2 dzien i wtedy niby zaszła spokojnie. Ja z kolei praktykowałam codzienny i udalo sie szybko, ale poronilam. Nie mialam parcia tylko po prostu u nas tak to zawsze wygladalo spontanicznie. A teraz rozmyślam ile w tym prawdy, od czego to zależy. Już wolę przygotowywać sie na kolejne starania 🤭
Jak byłam u gin w 14 dc przed owulacją to kazał też co 2 dni i ostatni seks przed owu był w sobotę rano, a owu w poniedziałek :D

reklama
Do góry