reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Cześć dziewczyny, czytam i czytam i gratuluję tym co się udało, ja chyba po sprzeczce ze swoim chłopem odkładam jednak starania, w ogóle zastanawiam się czy ten monitoring ma sens w związku z zaistniałą sytuacją. U niego w rodzinie właśnie brat cioteczny pochwalil się że będą mieli dziecko, rozumiem że się cieszył ale nie powinien wymagać tego ode mnie, a tym bardziej potrzebuje wsparcia, po prostu gdy widzę te dzieci i kobiety w ciąży to chce mi się płakać i to nie ze względu że nie cieszę się ich szczęściem, tylko jest mi smutno że ja nie mogę. W sierpniu odstawiłam tabsy i myślałam że będzie w porządku a tu mamy już grudzień i prawdopodobnie cykle bezowulacyjne. Ja już nie mam siły i prawdopodobnie opuszczam forum. Mam nadzieję że spotkamy się kiedyś na jakiejś już ciążowej grupie [emoji3590]
Trzymam kciuki, wiem też, jaki stres długie starania powodują, sama miałam kilka przerw od forum i skupiania się na temacie na podreperowanie zdrowia psychicznego [emoji177]

Witajcie. Dzisiaj założyłam tu konto😌do tej pory czytałam tylko komentarze😌
Z mężem staramy się 3 cykl.
@ spóźnia mi się 4 dni, robiłam test płytkowy -wyszedł negatywny. Cykle mam regularne jak w zegarku co 25 dni. W tym miesiącu czuje się wyjątkowo inaczej 😕nie mamy ciśnienia... jutro idę na betę- nie za wcześnie ?
Pozdrawiam

reklama
Witajcie. Dzisiaj założyłam tu konto😌do tej pory czytałam tylko komentarze😌
Z mężem staramy się 3 cykl.
@ spóźnia mi się 4 dni, robiłam test płytkowy -wyszedł negatywny. Cykle mam regularne jak w zegarku co 25 dni. W tym miesiącu czuje się wyjątkowo inaczej 😕nie mamy ciśnienia... jutro idę na betę- nie za wcześnie ?
Pozdrawiam
A wiesz kiedy miałaś owu? Ile dpo jesteś? Być może Ci się przesuneła 😉

Do góry