reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

I co wyszło? :D ja pewnie wytrzymam do końca tygodnia, dziś 8 po, 31 dc, owulacja przyszła 5 dni później, więc jeszcze też 6 dni do @ :D ale od wczoraj taka jestem rozpalona i osłabiona jestem, a temperatura tylko powyżej 37 stopni :D
Mialam tak w zeszlym cyklu, nakrecilam sie na [emoji977], a ona i tak bezlitosnie przyszla

reklama
Liczę, że tylko 1 cykl starań będzie najbardziej bolesny, a później już będzie inaczej z mniejszym nastawieniem na to [emoji16] no zobaczymy..

Chciałabym moc powiedzieć ze tak jest ale w moim przypadku niestety z czasem nie jest latwiej.(2,5 roku jakos)

Życzę jednak żeby u ciebie się to sprawdziło [emoji1695]

Ostatnia edycja:
Jak nie byłam w ciąży to beta hcg zawsze przed terminem <0.1 , jak byłam w ciąży to przy córce pierwsza beta 2.2 a przy synkowi 0.2 potem tylko ładnie rosła :-) te wartości były robione w 21-23 dc (przy cyklach 28-29dniowych )bo tak badalam progesteron więc przy okazji beta hcg. Progesteron badalam bo miałam problemy z owulacją i miałam cykle stymulowane letrozolem. I jutro mam 21 dc i kusi mnie by zbadać sobie beta hcg ale będę dzielna i czekam na test domowy bliżej @ :-D Owu potwierdzona na monitoringu cyklu w 13dc więc nie muszę progesteronu badać :-)

Dziewczyny, a jeśli to byłaby implantacja to po ilu moge zrobić bete, aby juz wyszła? Oczywiście zakładając, ze to to, bo moge sie rozczarować. 😊

reklama
Jak nie byłam w ciąży to beta hcg zawsze przed terminem <0.1 , jak byłam w ciąży to przy córce pierwsza beta 2.2 a przy synkowi 0.2 potem tylko ładnie rosła :-) te wartości były robione w 21-23 dc (przy cyklach 28-29dniowych )bo tak badalam progesteron więc przy okazji beta hcg. Progesteron badalam bo miałam problemy z owulacją i miałam cykle stymulowane letrozolem. I jutro mam 21 dc i kusi mnie by zbadać sobie beta hcg ale będę dzielna i czekam na test domowy bliżej @ :-D Owu potwierdzona na monitoringu cyklu w 13dc więc nie muszę progesteronu badać :-)
Chciałabym moc powiedzieć ze tak jest ale w moim przypadku niestety z czasem nie jest latwiej.(2,5 roku jakos)

Życzę jednak żeby u ciebie się to sprawdziło [emoji1695]
Dziękuję dziewczyny :D z jednej strony wiem, że co ma być to będzie, ale ile można czekać :D chociaż trochę sprowadziłyście mnie na ziemię :)

Do góry