reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

I co wyszło? :D ja pewnie wytrzymam do końca tygodnia, dziś 8 po, 31 dc, owulacja przyszła 5 dni później, więc jeszcze też 6 dni do @ :D ale od wczoraj taka jestem rozpalona i osłabiona jestem, a temperatura tylko powyżej 37 stopni :D
Mialam tak w zeszlym cyklu, nakrecilam sie na [emoji977], a ona i tak bezlitosnie przyszla

reklama
Liczę, że tylko 1 cykl starań będzie najbardziej bolesny, a później już będzie inaczej z mniejszym nastawieniem na to [emoji16] no zobaczymy..

Chciałabym moc powiedzieć ze tak jest ale w moim przypadku niestety z czasem nie jest latwiej.(2,5 roku jakos)

Życzę jednak żeby u ciebie się to sprawdziło [emoji1695]

Ostatnia edycja:
Jak nie byłam w ciąży to beta hcg zawsze przed terminem <0.1 , jak byłam w ciąży to przy córce pierwsza beta 2.2 a przy synkowi 0.2 potem tylko ładnie rosła :-) te wartości były robione w 21-23 dc (przy cyklach 28-29dniowych )bo tak badalam progesteron więc przy okazji beta hcg. Progesteron badalam bo miałam problemy z owulacją i miałam cykle stymulowane letrozolem. I jutro mam 21 dc i kusi mnie by zbadać sobie beta hcg ale będę dzielna i czekam na test domowy bliżej @ :-D Owu potwierdzona na monitoringu cyklu w 13dc więc nie muszę progesteronu badać :-)

Dziewczyny, a jeśli to byłaby implantacja to po ilu moge zrobić bete, aby juz wyszła? Oczywiście zakładając, ze to to, bo moge sie rozczarować. 😊

reklama
Jak nie byłam w ciąży to beta hcg zawsze przed terminem <0.1 , jak byłam w ciąży to przy córce pierwsza beta 2.2 a przy synkowi 0.2 potem tylko ładnie rosła :-) te wartości były robione w 21-23 dc (przy cyklach 28-29dniowych )bo tak badalam progesteron więc przy okazji beta hcg. Progesteron badalam bo miałam problemy z owulacją i miałam cykle stymulowane letrozolem. I jutro mam 21 dc i kusi mnie by zbadać sobie beta hcg ale będę dzielna i czekam na test domowy bliżej @ :-D Owu potwierdzona na monitoringu cyklu w 13dc więc nie muszę progesteronu badać :-)
Chciałabym moc powiedzieć ze tak jest ale w moim przypadku niestety z czasem nie jest latwiej.(2,5 roku jakos)

Życzę jednak żeby u ciebie się to sprawdziło [emoji1695]
Dziękuję dziewczyny :D z jednej strony wiem, że co ma być to będzie, ale ile można czekać :D chociaż trochę sprowadziłyście mnie na ziemię :)

Do góry