Dziewczyny, tak na 95% miałam owulacje, powiedzcie mi nt temperatury. Jest mozliwe że nie podniosla się? Skok był malutki o 0.2 w dniu owu. Teraz 3 dni po cisza, w normie a nawet niżej niż 36,6. Czytam, szukam i nie mogę znaleźć nic
reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Jakoś daje radę ale też to pewnie dlatego, że w poprzedniej ciąży też w dniu spodziewanej miesiączki test miałam negatywny dopiero półtora tygodnia po tym terminie test pozytywny przy becie 336.O jej tyle wytrzymalas?? Jak Tylko to robisz ? Trzymam kciuki za piekne kreski
Dziewczyny ile dni po warto iść na betę? [emoji3526] 1 cykl starań i chce już wiedzieć jak najszybciej, bo ten miesiąc już wyjątkowo mi się strasznie dłuży, w pracy takie gafy robię, bo nie umiem o niczym innym myśleć.. [emoji16]
Julliette
moim zdaniem możesz testować w terminie spodziewanej miesiączkiDziewczyny ile dni po warto iść na betę? [emoji3526] 1 cykl starań i chce już wiedzieć jak najszybciej, bo ten miesiąc już wyjątkowo mi się strasznie dłuży, w pracy takie gafy robię, bo nie umiem o niczym innym myśleć.. [emoji16]
Zagnieżdżenie do 12 dpo plus jakieś 2 dni na rozruch bety. Oczywiście jak zagnieżdżenie byłoby 6 dpo to i 8 dni po owu beta juz coś wykaże, ale ja bym poczekała do 14 dpo
Dziewczyny ile dni po warto iść na betę? [emoji3526] 1 cykl starań i chce już wiedzieć jak najszybciej, bo ten miesiąc już wyjątkowo mi się strasznie dłuży, w pracy takie gafy robię, bo nie umiem o niczym innym myśleć.. [emoji16]
Plamienie implantacyjne jest raczej bardzo rzadkie plus zazwyczaj to odrobina krwi w śluzie, no ale nic nie jest niemożliwe.
Po odstawieniu antykoncepcji organizm też może jeszcze do siebie dochodzić i cykle jeszcze się stabilizują. Ile trwało to krwawienie? Najlepiej skonsultować to z ginekologiem. Ja bym poczekała do terminu @ i jeśli nie przyjdzie to zrobiła test. A jeśli przyjdzie to na następnej wizycie kontrolnej skonsultowałabym to z ginekologiem [emoji16]
Po odstawieniu antykoncepcji organizm też może jeszcze do siebie dochodzić i cykle jeszcze się stabilizują. Ile trwało to krwawienie? Najlepiej skonsultować to z ginekologiem. Ja bym poczekała do terminu @ i jeśli nie przyjdzie to zrobiła test. A jeśli przyjdzie to na następnej wizycie kontrolnej skonsultowałabym to z ginekologiem [emoji16]
Z obliczeń wynika że jest szansa że mogło to być krwawienie implantacyjne Pewności nigdy nie ma, ale ja bym zrobiła test bliżej miesiączki, albo test beta hcg. Trzymam kciuki
C
czar121
Gość
Trwało 2 dni. Takze zdaje sobie sprawę, ze to miga byc hormony, stres itd no nic poczekam do terminu i zobaczymy. Z pewnością pojde do ginekologa.Plamienie implantacyjne jest raczej bardzo rzadkie plus zazwyczaj to odrobina krwi w śluzie, no ale nic nie jest niemożliwe.
Myślę, że może być tak dużo powodów, że dobrze jest na spokojnie tak jak Ty podejść do tego a co do Twojego pierwszego postu to oczywiście, że Cię przyjmiemy i tu i na staraczkach i wyczekujemy szybkich [emoji3498] u Ciebie [emoji16]
Trwało 2 dni. Takze zdaje sobie sprawę, ze to miga byc hormony, stres itd no nic poczekam do terminu i zobaczymy. Z pewnością pojde do ginekologa. [emoji4]
C
czar121
Gość
Dziekuje bardzo, Wam również życzę, aby szybko ujrzeć każda mogla swoje wymarzone kreski.
Myślę, że może być tak dużo powodów, że dobrze jest na spokojnie tak jak Ty podejść do tego a co do Twojego pierwszego postu to oczywiście, że Cię przyjmiemy i tu i na staraczkach i wyczekujemy szybkich [emoji3498] u Ciebie [emoji16]
reklama
MamaR
Tez myślę że 12dpo już coś powinno być choć najlepiej w dniu @ lub po. Jeśli nie bierzesz tabletek typu luteina to poczekalabym spokojnie do dnia @ wtedy zrobiła test domowy, jak będzie pozytywny to zrobić bete. Pisze to ja która w poprzednich ciążach bete robiła 6 dni przed terminem @Dziewczyny ile dni po warto iść na betę? [emoji3526] 1 cykl starań i chce już wiedzieć jak najszybciej, bo ten miesiąc już wyjątkowo mi się strasznie dłuży, w pracy takie gafy robię, bo nie umiem o niczym innym myśleć.. [emoji16]