Coś tam się znaczy :-)Cześć dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test i razem z mężem coś tam widzimy Delikatna ale chyba jest. Co myślicie? Widzicie? Termin @ za 2 dni, test o czułości 10 Nordtest Zobacz załącznik 1214950
reklama
Julliette
Fanka BB :)
Gryfin
Gratulacje!! Na staraczkach chyba przegapiłam nudnych 9 miesięcyTo ja Wam wstawię jeszcze swoje poranne ekscesy. Dzieliłam się już na Staraczkach, no ale dobrą energią trzeba się wszędzie dzielić Na razie nic więcej nie wiem, a w to co widzę nie dowierzam Czekam na wyniki bety
AniaL92
Widać delikatny cieńCześć dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test i razem z mężem coś tam widzimy Delikatna ale chyba jest. Co myślicie? Widzicie? Termin @ za 2 dni, test o czułości 10 Nordtest Zobacz załącznik 1214950
AniaL92
GratulacjeTo ja Wam wstawię jeszcze swoje poranne ekscesy. Dzieliłam się już na Staraczkach, no ale dobrą energią trzeba się wszędzie dzielić Na razie nic więcej nie wiem, a w to co widzę nie dowierzam Czekam na wyniki bety
Gwiazdka94
Gratulacje!To ja Wam wstawię jeszcze swoje poranne ekscesy. Dzieliłam się już na Staraczkach, no ale dobrą energią trzeba się wszędzie dzielić [emoji4] Na razie nic więcej nie wiem, a w to co widzę nie dowierzam [emoji85] Czekam na wyniki bety [emoji110]
Gwiazdka94
Ledwo dostrzegalne, ale trzymam kciuki za sciemnienie kreski!Cześć dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test i razem z mężem coś tam widzimy [emoji2962] Delikatna ale chyba jest. Co myślicie? Widzicie? Termin @ za 2 dni, test o czułości 10 Nordtest Zobacz załącznik 1214950
Mila90
Cześć dziewczyny, u mnie nastrój taki przedokresowy mam nadzieję, że dzisiaj przyjdzie o czasie i będzie można rozpocząć kolejny cykl
@Julliette gratuluje
@Gryfin trzymam kciuki, żeby to było to
@Julliette gratuluje
@Gryfin trzymam kciuki, żeby to było to
reklama
Coca, nie będę już drążyć tej rozmowy, ona nie ma najmniejszego sensu, kiedy się nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Nie mam zamiaru nikomu psuć tutaj krwi, tym bardziej, jeżeli walczymy o dwie kreski.
Po cichu gratuluję 'dzisiejszym przyszłym' mamom. Wspaniałe wieści
Po cichu gratuluję 'dzisiejszym przyszłym' mamom. Wspaniałe wieści