reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Lekarz mi odpisał, że mam czekać, bo zdrowa ciąża się utrzyma, a chora nie..
I nie ma żadnych norm..
Więc nic mi nie przepisze..

reklama
Dzień Dobry Kochane , jest 15 grudzień , a ja dziś ujrzałam pozytywny test ciążowy. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć , ale jest to najlepszy prezent pod słońcem. Mam nadzieję , że Wszystko będzie dobrze. Za Was trzymam mocno kciuki bo marzenia się spełniają 💙

Ale po to ciagniesz na siłę skoro sama twierdzisz, że nie ma sensu. Naprawdę zamiast olać i iść dalej to Ty ciągle się czepiasz... Daj spokój już dziewczyno. Psujesz nastrój od rana...

Tym przemiłym akcentem żegnam grono grudniowych kreseczek choć miałam nadzieje, ze i swoim testem, białym lub nie, się tu pochwale z końcem miesiąca. Nie dam sobie wmówić co miałam na myśli komuś kto mnie nie zna, a zapewne czytać w myślach nie potrafi. Nie życzę sobie również takiego bezpodstawnego obrażania, tyle ile starałam się kulturalnie wyjaśnić o co mi chodziło to i tak już za dużo, a widać żadne tłumaczenie nie będzie wystarczające, bo ktoś i tak wie lepiej co miałam na myśli [emoji6] szkoda mi nerwow, przejmowania się, próbowania. Jak nie reaguje to wyjdzie na to, ze się zgadzam z opinia a absolutnie tak nie jest. Po prostu daruje sobie te towarzystwo i zostanę tam, gdzie dziewczyny normalnie ze sobą rozmawiają.

Wszystkim oczekującym jeszcze na testowanie w tym miesiącu życzę, aby Święta przyniosły wam upragnione dwie kreseczki [emoji110][emoji3590] mam nadzieje, ze nie spotkamy się tu w 2021 roku na innych wątkach niż mamusiowych [emoji3590]

Dzień Dobry Kochane , jest 15 grudzień , a ja dziś ujrzałam pozytywny test ciążowy. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć , ale jest to najlepszy prezent pod słońcem. Mam nadzieję , że Wszystko będzie dobrze. Za Was trzymam mocno kciuki bo marzenia się spełniają [emoji170]

Gratuluje [emoji3590]

Myślałam na początku, ze to się rozkreci, ale poza pierwsza krwią na papierze, to z każdą kolejną wizytą coraz mniej, teraz to juz delikatnie zabarwienie sluzu może.
Leze z laptopem w łóżku (bo pracować trzeba) i staram się uspokoić. Z tego co czytalam z jednej strony takie plamienia sa całkiem częste i nie muszą nic złego zwiastować, jednak też jeśli coś jest nie tak, to nikt mi nic nie poradzi na to.
Dużo tej krwi?? Daj znać jak tylko lekarz oddzwoni..

To ja Wam wstawię jeszcze swoje poranne ekscesy. Dzieliłam się już na Staraczkach, no ale dobrą energią trzeba się wszędzie dzielić [emoji4] Na razie nic więcej nie wiem, a w to co widzę nie dowierzam [emoji85] Czekam na wyniki bety [emoji110]

Gratulacje [emoji178]

Ucieszyłam się za wcześnie chyba... strasznie bolal mnie brzuch rano, a przed chwila zobaczyłam krew w toalecie....

Duzo tej krwi??? Dawaj znać co i jak.

Hej.
Napisałam SMS do lekarza czekam na odpowiedź...
Ogólnie plamien żadnych nie mam. Jajnik pobolewa mnie jedynie, w nocy trochę podbrzusze.. A tak czuje się dobrze..
Myślę pozytywnie, przespałam się z tym.. Jutro idę ponownie zrobić wyniki i zobaczę co tam się pojawi..
Im mniej o tym myślę tym lepiej dla mnie..

Wszystko bedzie dobrze [emoji178]

Tym przemiłym akcentem żegnam grono grudniowych kreseczek choć miałam nadzieje, ze i swoim testem, białym lub nie, się tu pochwale z końcem miesiąca. Nie dam sobie wmówić co miałam na myśli komuś kto mnie nie zna, a zapewne czytać w myślach nie potrafi. Nie życzę sobie również takiego bezpodstawnego obrażania, tyle ile starałam się kulturalnie wyjaśnić o co mi chodziło to i tak już za dużo, a widać żadne tłumaczenie nie będzie wystarczające, bo ktoś i tak wie lepiej co miałam na myśli [emoji6] szkoda mi nerwow, przejmowania się, próbowania. Jak nie reaguje to wyjdzie na to, ze się zgadzam z opinia a absolutnie tak nie jest. Po prostu daruje sobie te towarzystwo i zostanę tam, gdzie dziewczyny normalnie ze sobą rozmawiają.

Wszystkim oczekującym jeszcze na testowanie w tym miesiącu życzę, aby Święta przyniosły wam upragnione dwie kreseczki [emoji110][emoji3590] mam nadzieje, ze nie spotkamy się tu w 2021 roku na innych wątkach niż mamusiowych [emoji3590]

Ale ona chyba napisala to nie do ciebie tylko do tej dziewczyny drugiej.

reklama
Do góry