Skontaktuj się koniecznie z ginekologiem!Ucieszyłam się za wcześnie chyba... strasznie bolal mnie brzuch rano, a przed chwila zobaczyłam krew w toalecie....
reklama
E
Em82
Gość
Widzę tam coś![emoji3059]Cześć dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test i razem z mężem coś tam widzimy [emoji2962] Delikatna ale chyba jest. Co myślicie? Widzicie? Termin @ za 2 dni, test o czułości 10 Nordtest Zobacz załącznik 1214950
E
Em82
Gość
Gratulacje[emoji3060][emoji173]To ja Wam wstawię jeszcze swoje poranne ekscesy. Dzieliłam się już na Staraczkach, no ale dobrą energią trzeba się wszędzie dzielić [emoji4] Na razie nic więcej nie wiem, a w to co widzę nie dowierzam [emoji85] Czekam na wyniki bety [emoji110]
Dzwoniłam już do kliniki, moja doctor oddzwoni do mnie dzisiaj
Skontaktuj się koniecznie z ginekologiem!
jjm86
Fanka BB :)
O kurcze, coś tam jest!!! Fasolinek albo Fasolinka !!!Cześć dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test i razem z mężem coś tam widzimy Delikatna ale chyba jest. Co myślicie? Widzicie? Termin @ za 2 dni, test o czułości 10 Nordtest Zobacz załącznik 1214950
@Juliette Jaka GRUBA krecha
Zarażajcie dziewczyny Magia grudnia działa
Anio0lek
Fanka BB :)
Ale po to ciagniesz na siłę skoro sama twierdzisz, że nie ma sensu. Naprawdę zamiast olać i iść dalej to Ty ciągle się czepiasz... Daj spokój już dziewczyno. Psujesz nastrój od rana...Coca, nie będę już drążyć tej rozmowy, ona nie ma najmniejszego sensu, kiedy się nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Nie mam zamiaru nikomu psuć tutaj krwi, tym bardziej, jeżeli walczymy o dwie kreski.
Po cichu gratuluję 'dzisiejszym przyszłym' mamom. Wspaniałe wieści
Hej.
Napisałam SMS do lekarza czekam na odpowiedź...
Ogólnie plamien żadnych nie mam. Jajnik pobolewa mnie jedynie, w nocy trochę podbrzusze.. A tak czuje się dobrze..
Myślę pozytywnie, przespałam się z tym.. Jutro idę ponownie zrobić wyniki i zobaczę co tam się pojawi..
Im mniej o tym myślę tym lepiej dla mnie..
Napisałam SMS do lekarza czekam na odpowiedź...
Ogólnie plamien żadnych nie mam. Jajnik pobolewa mnie jedynie, w nocy trochę podbrzusze.. A tak czuje się dobrze..
Myślę pozytywnie, przespałam się z tym.. Jutro idę ponownie zrobić wyniki i zobaczę co tam się pojawi..
Im mniej o tym myślę tym lepiej dla mnie..
Dużo tej krwi?? Daj znać jak tylko lekarz oddzwoni..Ucieszyłam się za wcześnie chyba... strasznie bolal mnie brzuch rano, a przed chwila zobaczyłam krew w toalecie....
reklama
Coś tu próbuje, weź jutro z rana zrób kolejny, bo mogło być później zagnieżdżenie i dlatego...Cześć dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test i razem z mężem coś tam widzimy Delikatna ale chyba jest. Co myślicie? Widzicie? Termin @ za 2 dni, test o czułości 10 Nordtest Zobacz załącznik 1214950
Trzymam kciuki mocno...