reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Cześć Dziewczyny :) wybaczcie, że się nie odzywam ale wszystkim bardzo kibicuję. Tym, które zobaczyły kreseczki gratuluję :)
❤️
U mnie już po dniach płodnych. Szyjka było otwarta i wysoko, śluzu dużo jak nigdy. Jedyne co się zmieniło, to brak bólu jaki zawsze odczuwałam przy owulacji. Nic nie było, że wątpię, czy właściwie ta owulacja miała miejsce... Ale działaliśmy z mężem :) . Teraz najtrudniejszy jak dla mnie czas oczekiwania... po świętach powinnam wszystko wiedzieć. To nasz 3 cs i jeśli się nie uda, to nie będziemy się starać, tzn. będziemy się kochać bez zabezpieczenia ale też bez planowania, obserwacji, robienia świecy po seksie itd. Za bardzo to dla mnie stresujące i jestem tym zmęczona.

Powodzenia tym, które poszły dziś na betę :) ! Odczarujmy ten grudzień (w sensie: do boju ;) )

reklama
Hej :)
@Lisa_ trzymam kciuki na pewno będzie piękna beta <3

A mnie proszę sprowadzić na ziemię, jestem 7 dni po, 30 dc, a takie czuje napięcie w brzuchu, bolące jajniki i temperatura powyżej 37 stopni nadal i już sobie wkręcam tylko jedno, będzie płacz i rozczarowanie bo podświadomie i tak czuje, że się nie uda. Czuje brzuch, a piersi w ogóle, a zawsze ból pojawiał się wcześniej :( No i w sumie szyjka jest nisko i miękka, więc pewnie będzie okres :D

Rozumiem obawy bo sama jestem po stratach ale nie ma co porównywać wyschniętych testów - jak już chcesz je porównać cyknie fotkę na świeżo i porównaj na telefonie :) bo jak wyschną zawsze ciemnieją.
No i porównanie tylko takich samych testów ma sens a nie różnych firm.[emoji4]

Masz już betę zrobiona wiec nic tylko trzymać kciuki [emoji1695][emoji1695] będzie dobrze.
Tak porównałam. Bobotest
12dpo i dziś 16dpo
PSX_20201214_104640.jpg

Hej :)
@Lisa_ trzymam kciuki na pewno będzie piękna beta <3

A mnie proszę sprowadzić na ziemię, jestem 7 dni po, 30 dc, a takie czuje napięcie w brzuchu, bolące jajniki i temperatura powyżej 37 stopni nadal i już sobie wkręcam tylko jedno, będzie płacz i rozczarowanie bo podświadomie i tak czuje, że się nie uda. Czuje brzuch, a piersi w ogóle, a zawsze ból pojawiał się wcześniej :( No i w sumie szyjka jest nisko i miękka, więc pewnie będzie okres :D
Jeszcze parę dni wytrzymasz.. Trzymam mocno kciuki za Ciebie ❤️❤️❤️

Wiem marudzę Wam tu tymi moimi testami, ale boję się.. Ale już nie będę, dzisiaj beta i koniec marudzenia i czekam na WASZE ⏸️ KRESKI..
Bo coś tu cisza się zrobiła..

reklama
Do góry