reklama
Ja już po wynikach, czekamy do 17.00
Chociaz moje testy dziś jasne to mam cichą nadzieje, że beta będzie wysoka..
Ale ze nie ciemnieja? Napewno wszystko jest dobrze.
No tak słabo ciemnieją.. Nadal ta druga nie jest ciemna jak ta pierwsza..Ale ze nie ciemnieja? Napewno wszystko jest dobrze.
Gryfin
Fanka BB :)
Nie ciemnieją? A robisz te same? Nie martw się na zapas, beta wyjdzie pięknaJa już po wynikach, czekamy do 17.00
Chociaz moje testy dziś jasne to mam cichą nadzieje, że beta będzie wysoka..
Chociaż jak teraz popatrzyłam na bobotest ten wcześniejszy to jest różnica..
Ostatnie 2 dziś na sikałam i teraz czekam na wynik bety...
Myślę pozytywnie, ale tak jak pisalam. Cieszyć się będę jak skończę 12 tydzień z bijącym seruszkiem..
Myślę pozytywnie, ale tak jak pisalam. Cieszyć się będę jak skończę 12 tydzień z bijącym seruszkiem..
Po poprzedniej starcie podchodzę trochę inaczej do tego wszystkiegoNie ciemnieją? A robisz te same? Nie martw się na zapas, beta wyjdzie piękna
Zobacz załącznik 1214616
Mysle ze najlepiej robic te same zeby sprawdzic. Ja mam fotke 4 ale poerwsze dwa 10 a nastepne dwa 20 . Niestety wstawic tutaj nie moge bo krzyczy ze zaduzy rozmiar. Ja wiem ze bedziemy razem na sierpniowkach. [emoji178] ktory masz tydzien dzis z apki?
5 tydzień 4+2..Mysle ze najlepiej robic te same zeby sprawdzic. Ja mam fotke 4 ale poerwsze dwa 10 a nastepne dwa 20 . Niestety wstawic tutaj nie moge bo krzyczy ze zaduzy rozmiar. Ja wiem ze bedziemy razem na sierpniowkach. [emoji178] ktory masz tydzien dzis z apki?
Zrobiłam ten sam bobotest i jest różnica po 4 dniach.
Wszystko się wyjaśni po 17, jak to tam ta beta rośnie..
Zobacz załącznik 1214616
Rozumiem obawy bo sama jestem po stratach ale nie ma co porównywać wyschniętych testów - jak już chcesz je porównać cyknie fotkę na świeżo i porównaj na telefonie bo jak wyschną zawsze ciemnieją.
No i porównanie tylko takich samych testów ma sens a nie różnych firm.[emoji4]
Masz już betę zrobiona wiec nic tylko trzymać kciuki [emoji1695][emoji1695] będzie dobrze.
reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Sama piszesz, że owu Ci się przesunęła więc jeśli tak się stało to okres też powinien przyjść później.Dziewczyny u mnie wczoraj powinien byc okres i nadal cisza mysle ze owu mogla sie przesunac ale nie jestem pewna wiec jutro moze okres sie pojawic. W kazdym razie wczoraj byli u nas znajomi i poszlam do wc siku na wkladce mialam dwie malutkie kropelki krwi, w zasadzie jasniejsze niz krew. I juz sobie mysle kurla juz pozamiatane, ale od tego czasu nic, cisza zero plamien. Jutro po pracy podjade do rossmana i zrobie test, ale myslicie ze jak bedzoe negatywny lepiej umowic sie do gina nie ? Okres nigdy mi sie nie spoznial, zawsze jak w zegarku a tu takie cyrki nie chce sie nakrecac na ciaze bardziej biore pod uwage cos nie tak z hormonami