reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Chociaż jak teraz popatrzyłam na bobotest ten wcześniejszy to jest różnica..
Ostatnie 2 dziś na sikałam i teraz czekam na wynik bety...
Myślę pozytywnie, ale tak jak pisalam. Cieszyć się będę jak skończę 12 tydzień z bijącym seruszkiem..
IMG_20201214_102530.jpg

Myślę pozytywnie, ale tak jak pisalam. Cieszyć się będę jak skończę 12 tydzień z bijącym seruszkiem..
Zobacz załącznik 1214616

Mysle ze najlepiej robic te same zeby sprawdzic. Ja mam fotke 4 ale poerwsze dwa 10 a nastepne dwa 20 . Niestety wstawic tutaj nie moge bo krzyczy ze zaduzy rozmiar. Ja wiem ze bedziemy razem na sierpniowkach. [emoji178] ktory masz tydzien dzis z apki?

Mysle ze najlepiej robic te same zeby sprawdzic. Ja mam fotke 4 ale poerwsze dwa 10 a nastepne dwa 20 . Niestety wstawic tutaj nie moge bo krzyczy ze zaduzy rozmiar. Ja wiem ze bedziemy razem na sierpniowkach. [emoji178] ktory masz tydzien dzis z apki?
5 tydzień 4+2..
Zrobiłam ten sam bobotest i jest różnica po 4 dniach.
Wszystko się wyjaśni po 17, jak to tam ta beta rośnie..

Zobacz załącznik 1214616

Rozumiem obawy bo sama jestem po stratach ale nie ma co porównywać wyschniętych testów - jak już chcesz je porównać cyknie fotkę na świeżo i porównaj na telefonie :) bo jak wyschną zawsze ciemnieją.
No i porównanie tylko takich samych testów ma sens a nie różnych firm.[emoji4]

Masz już betę zrobiona wiec nic tylko trzymać kciuki [emoji1695][emoji1695] będzie dobrze.

reklama
Dziewczyny u mnie wczoraj powinien byc okres i nadal cisza 🤔 mysle ze owu mogla sie przesunac ale nie jestem pewna wiec jutro moze okres sie pojawic. W kazdym razie wczoraj byli u nas znajomi i poszlam do wc siku na wkladce mialam dwie malutkie kropelki krwi, w zasadzie jasniejsze niz krew. I juz sobie mysle kurla juz pozamiatane, ale od tego czasu nic, cisza zero plamien. Jutro po pracy podjade do rossmana i zrobie test, ale myslicie ze jak bedzoe negatywny lepiej umowic sie do gina nie ? Okres nigdy mi sie nie spoznial, zawsze jak w zegarku a tu takie cyrki 😅 nie chce sie nakrecac na ciaze bardziej biore pod uwage cos nie tak z hormonami 🤯
Sama piszesz, że owu Ci się przesunęła więc jeśli tak się stało to okres też powinien przyjść później.

Do góry