reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Hej dziewczyny, ja dziś 8dpo, czuję się dziś fatalnie... Wczoraj spałam od 15:30 do 19,gdyby nie goście spałabym chyba do rana.
Dziś okropny ból głowy i podbrzusza, jajnik momentami pobolewa. Czuje się fatalnie, jakbym miała mieć jakieś przeziębienie, poza tym jestem niskocisnieniowcem a dzis o dziwo mam wysokie (tzn normalne dla normalnego człowieka 🤣). Korci mnie żeby jutro zatestowac w 9dpo.

No to bardzo możliwe ze owu nie było niestety. Myślałam, ze mogło się przesunąć, sama tak miałam, ale wtedy w tym późniejszym terminie COŚ by było widać.
No właśnie tego się obawiam że nie było

Testuj dziś [emoji4] Może będą pozytywne wiadomości do przekazania [emoji110][emoji110]
Testowałam i był negatywny

zabrałam twoja małpę wiec musi być pozytywny!
No niestety z drugiego porannego negatywny, nie wiem już co myśleć dziewczyny oszalec można 🤷‍♀️

Ej dziewczyny bo teraz zgłupiałam robiłam ten progesteron w 21 dc i wyszedł 0.86, czy jest możliwe że jednak była ta owulka? Bo tu znalazłam inne normy niż te co podała mi diagnostyka.

Załączniki

• Screenshot_20201212_124731_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201212_124731_com.android.chrome.jpg
    274,5 KB · Wyświetleń: 82
Hej dziewczyny, ja dziś 8dpo, czuję się dziś fatalnie... Wczoraj spałam od 15:30 do 19,gdyby nie goście spałabym chyba do rana.
Dziś okropny ból głowy i podbrzusza, jajnik momentami pobolewa. Czuje się fatalnie, jakbym miała mieć jakieś przeziębienie, poza tym jestem niskocisnieniowcem a dzis o dziwo mam wysokie (tzn normalne dla normalnego człowieka 🤣). Korci mnie żeby jutro zatestowac w 9dpo.
No co Ty, za szybko żeby testować... Nie testuj żeby nie żałować później. ☝️

No to wynik w moim laboratorium w 21 dc, to tak teoretycznie mogła być owulacja dopiero wtedy i mieszczę się w normie? Bo gdyby owulacja się spóźniła to wtedy i cykl by się przesunął o parę dni. Szyjka macicy uciekła wysoko i jak dla mnie ułożyła się tak że nie mogę zbadać czy otwarta czy zamknięta, chyba się na mnie obraziła 🤷‍♀️😂

Załączniki

• Screenshot_20201212_131434_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201212_131434_com.android.chrome.jpg
    188 KB · Wyświetleń: 78
reklama
No to wynik w moim laboratorium w 21 dc, to tak teoretycznie mogła być owulacja dopiero wtedy i mieszczę się w normie? Bo gdyby owulacja się spóźniła to wtedy i cykl by się przesunął o parę dni. Szyjka macicy uciekła wysoko i jak dla mnie ułożyła się tak że nie mogę zbadać czy otwarta czy zamknięta, chyba się na mnie obraziła 🤷‍♀️😂
Prog na to nie wskazuje 🤷‍♀️

Do góry