HeraUnique
Fanka BB :)
Ile dpo?To chyba nie mam już na co liczyć nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dpo?To chyba nie mam już na co liczyć nie?
No moim zdaniem póki nie ma @ jest nadzieja poczekaj jeśli się nie będzie pojawiać @ ( czego Ci życzę) to zatestuj ponownie.To chyba nie mam już na co liczyć nie?
No właśnie nie wiem kiedy była owulacja, według ginekolog w 13dc i w 27 dc na usg nie było owulacji ale liczę że może była, poczekam do poniedziałku i zrobię jeszcze razIle dpo?
Jeśli 13 dc, to już dawno powinny być 2 kreskiNo właśnie nie wiem kiedy była owulacja, według ginekolog w 13dc i w 27 dc na usg nie było owulacji ale liczę że może była, poczekam do poniedziałku i zrobię jeszcze raz
No właśnie nie było jej wtedy, a w 21 dc progesteron był 0.86 i usg w 27 dc ginekolog stwierdził że owulacji prawdopodobnie nie było w ogóle więc nie wiem co myślećJeśli 13 dc, to już dawno powinny być 2 kreski
Ah nie było. No prog mega niski więc na owu nie wskazuje. A temp mierzysz?No właśnie nie było jej wtedy, a w 21 dc progesteron był 0.86 i usg w 27 dc ginekolog stwierdził że owulacji prawdopodobnie nie było w ogóle więc nie wiem co myśleć
No właśnie nie było jej wtedy, a w 21 dc progesteron był 0.86 i usg w 27 dc ginekolog stwierdził że owulacji prawdopodobnie nie było w ogóle więc nie wiem co myśleć
No jajniki były trochę większe niż w 13 dc a pęcherzyki były takie same bo mam PCOS więc tak wyglądałyA w 27dc jaki był obraz na usg?
No jajniki były trochę większe niż w 13 dc a pęcherzyki były takie same bo mam PCOS więc tak wyglądały