reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dziewczyny a czy któras bada sobie szyjkę macicy? Bo ja właśnie badam i wydaje mi się że jest wysoko, zamknięta i twarda. A skoro dziisiaj 31 dc to nie powinna być otwarta na małpę? ☺️
Szyjka potrafi się zmieniać też kilka razy w ciągu dnia, może dopiero wieczorem się otworzyć ☺️

reklama
Ja zawsze sprawdzam wieczorem podczas kapieli
Ja jestem 6 dzień po owu i od owu cały czas jest wysoko, czy to normalne? Z tego co czytałam w internetach to po owu niby powinna się obniżyć... Od dawna sobie ją badasz? Ja dopiero pierwszy cykl i dlatego się pytam, dodatkowo dziś mam dużo kremowego śluzu...

Ja jestem 6 dzień po owu i od owu cały czas jest wysoko, czy to normalne? Z tego co czytałam w internetach to po owu niby powinna się obniżyć... Od dawna sobie ją badasz? Ja dopiero pierwszy cykl i dlatego się pytam, dodatkowo dziś mam dużo kremowego śluzu...
Ja znowu czytałam, że obniza się dopiero przed samą @ i to też zawsze obserwuje u siebie. Od owu jest wysoko a dzień przed @ już bardzo nisko.

Niestety tak w miare regularnie to dopiero pierwszy cykl.

reklama
Do góry