reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Dziewczyny lekarz wlał trochę nadziei w ten cykl. Byłam na drugim monitoringu. Na prawym jajniku pęknięty pęcherzyk, na lewym 2 cm. Luteinę przez 3 dni dopochwowo. A myślałam, że miałam złudzenia że była owu. Wszystko dużo później, ale się dzieje 😁

Cześć dziewczyny
:* ja testuje 15.12. Wariuje trochę🤪Tak, wiem, różnie to bywa przed testem, ale zauważyłam kiedy była implantacja (6 dzień po ovu) i mam nadzieję że ta fasoleczka tym razem się porządnie uczepi 😍

Po czym wnioskujesz, ze wtedy byla implantacja?
Może pojawić się (może mało osób tak ma + konsultacje z ginekologiem) plamienie tzn kropelka lub kilka krwi na bieliznie. U mnie tak wychodzi za każdym razem jak jajo jest zapłodnione tyle że jak do tej pory kończyło się poronieniem na wczesnym etapie.... 😔 Już długi czas obserwuję swoje ciało i już zaczynam ogarniać temat.tylko żeby wkoncu fasolka przetrwala😢

Może pojawić się (może mało osób tak ma + konsultacje z ginekologiem) plamienie tzn kropelka lub kilka krwi na bieliznie. U mnie tak wychodzi za każdym razem jak jajo jest zapłodnione tyle że jak do tej pory kończyło się poronieniem na wczesnym etapie.... [emoji17] Już długi czas obserwuję swoje ciało i już zaczynam ogarniać temat.tylko żeby wkoncu fasolka przetrwala[emoji22]
Zycze Ci zeby tym razem przebieglo bez komplikacji [emoji8]

U mnie wczoraj na teście owu jedna kreska a dzis juz 2 , owulacja tuż za rogiem :).działamy codziennie 🥰 oby z pozytywnym skutkiem

Załączniki

• 20201211_114650.jpg
    20201211_114650.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 64
Jakie miałaś objawy implantacji?
Poszly mi dosłownie dwie krople krwi, nic więcej i zaczęłam mieć uczucie w tym jajniku jakby nie ból, a nabrzmienie jajnika trochę promieniujące na całe podbrzusze i w sumie mam tak po dziś dzień. Pierwszy raz delikatnie odczuwam symptomy,(wcześniej bolało i nie czułam się dobrze) dlatego mam nadzieję że tym razem się uda.

reklama
A przed implantacja a po owulacji coś czułaś?
Poszly mi dosłownie dwie krople krwi, nic więcej i zaczęłam mieć uczucie w tym jajniku jakby nie ból, a nabrzmienie jajnika trochę promieniujące na całe podbrzusze i w sumie mam tak po dziś dzień. Pierwszy raz delikatnie odczuwam symptomy,(wcześniej bolało i nie czułam się dobrze) dlatego mam nadzieję że tym razem się uda.

Do góry