E
Em82
Gość
[emoji173][emoji8]@Emma28 bardzo mi przykro [emoji26] zawsze jeszcze jest nadzieja, trzymaj się mocno [emoji8][emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji173][emoji8]@Emma28 bardzo mi przykro [emoji26] zawsze jeszcze jest nadzieja, trzymaj się mocno [emoji8][emoji177]
Cześć dziewczyny
:* ja testuje 15.12. Wariuje trochę[emoji2957]Tak, wiem, różnie to bywa przed testem, ale zauważyłam kiedy była implantacja (6 dzień po ovu) i mam nadzieję że ta fasoleczka tym razem się porządnie uczepi [emoji7]
Może pojawić się (może mało osób tak ma + konsultacje z ginekologiem) plamienie tzn kropelka lub kilka krwi na bieliznie. U mnie tak wychodzi za każdym razem jak jajo jest zapłodnione tyle że jak do tej pory kończyło się poronieniem na wczesnym etapie.... Już długi czas obserwuję swoje ciało i już zaczynam ogarniać temat.tylko żeby wkoncu fasolka przetrwalaPo czym wnioskujesz, ze wtedy byla implantacja?
Zycze Ci zeby tym razem przebieglo bez komplikacji [emoji8]Może pojawić się (może mało osób tak ma + konsultacje z ginekologiem) plamienie tzn kropelka lub kilka krwi na bieliznie. U mnie tak wychodzi za każdym razem jak jajo jest zapłodnione tyle że jak do tej pory kończyło się poronieniem na wczesnym etapie.... [emoji17] Już długi czas obserwuję swoje ciało i już zaczynam ogarniać temat.tylko żeby wkoncu fasolka przetrwala[emoji22]
Cześć dziewczyny
:* ja testuje 15.12. Wariuje trochę[emoji2957]Tak, wiem, różnie to bywa przed testem, ale zauważyłam kiedy była implantacja (6 dzień po ovu) i mam nadzieję że ta fasoleczka tym razem się porządnie uczepi [emoji7]
Poszly mi dosłownie dwie krople krwi, nic więcej i zaczęłam mieć uczucie w tym jajniku jakby nie ból, a nabrzmienie jajnika trochę promieniujące na całe podbrzusze i w sumie mam tak po dziś dzień. Pierwszy raz delikatnie odczuwam symptomy,(wcześniej bolało i nie czułam się dobrze) dlatego mam nadzieję że tym razem się uda.Jakie miałaś objawy implantacji?
Poszly mi dosłownie dwie krople krwi, nic więcej i zaczęłam mieć uczucie w tym jajniku jakby nie ból, a nabrzmienie jajnika trochę promieniujące na całe podbrzusze i w sumie mam tak po dziś dzień. Pierwszy raz delikatnie odczuwam symptomy,(wcześniej bolało i nie czułam się dobrze) dlatego mam nadzieję że tym razem się uda.