reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
U mnie 26dc, 5 dni do 🙈 a objawów jakichkolwiek brak. Piersi ani brzuch nie boli, temperatura wczoraj 36,57, dzisiaj 36,66 - czy to zalicza się do skoku? Bo nie wiem jak mam o tym myśleć 🤷

A ja dzisiaj 29 dc, cykle mam 32 dniowe. Nie mierzylam temperatury, ale podbrzusze zaczyna delikatnie pobolewac. To mój pierwszy cykl starań po poronieniu.
W tamtej ciąży też przez tydzień w okolicach spodziewanej miesiączki bolalo mnie podbrzusze. Także mam nadzieję!

A ja dzisiaj 29 dc, cykle mam 32 dniowe. Nie mierzylam temperatury, ale podbrzusze zaczyna delikatnie pobolewac. To mój pierwszy cykl starań po poronieniu.
W tamtej ciąży też przez tydzień w okolicach spodziewanej miesiączki bolalo mnie podbrzusze. Także mam nadzieję!
Powodzenia i trzymam kciuki

reklama
Ja dzisiaj 31 dc, jutro powinnam testowac ale boje sie kupowac test bo przywolam pewnie 🦍 aaaaaaa wczoraj mega bolal mnie brzuch na okres, dzisiaj mam uczucie takiego zdretwienia 🤔 pewnie cisza przed burza okresowa 😝

Do góry