reklama
Lily2389
Fanka BB :)
No właśnie mnie kłuję tak jajnik co jakiś czas, nie cały brzuch jak na okres tylko jajnik, a małpy dalej nie maMnie pobbrzusze pobolewa czasem jajnik zakluje, ale dpokoi nie ma plamien to się nie Stresuje..
Chociaż nie potrafię się jak na razie cieszyć...
Lily2389
ZarażajJa tu na WAS dziewczyny kicham, apsik, apsik wirusami ciążowymi
krasulkaa
Tylko nie koronaJa tu na WAS dziewczyny kicham, apsik, apsik wirusami ciążowymi
Nie mam jej więc nie zarazę niąTylko nie korona
Ale ciąża chętnie mogę
Gwiazdka94
Witajcie, coś ostatnio straciłam nadzieję że się uda... Jeszcze wczoraj miałam kłótnie z mężem na ten temat i jeszcze bardziej mnie to wszystko dobiło... Jak zawsze miałam pełno objawów ciążowych i myślałam że się uda tak teraz nic... Muszę poczekać jeszcze trochę...
Moze wlasnie brak objawow to objaw? [emoji854] dopoki @ nie ma, to (nie)cierpliwie czekamy [emoji1][emoji123]
Ca.lina094
Aktywna w BB
A w sumie mam pytanko, czy ta temperatura to faktycznie taki wyznacznik? W sensie, chyba nie zawsze musi wzrastać?Niestety nie testuje. Temp tak spadła, że nie mam już żadnych złudzeń [emoji19][emoji17]
Tak sobie czasem myślę, "szukając" objawów, monitorując swój organizm albo nie widzimy nic albo za dużo, a przecież ile kobiet nie czuje nic a raptem się dowiaduje, że ciąża bo po prostu nie przyszedł okres
reklama
E
Em82
Gość
Odkąd mierze temp to zawsze sprawdza mi się to, że 2 dni przed @ temp zaczyna mi spadać. Dziś spadła aż o 0,3 więc to raczej nie zwiastuje niczego dobrego, niestety. Nie mam co się dalej oszukiwać, pozostaje mi czekać na tą jędze, powinna być jutro-pojutrze max.A w sumie mam pytanko, czy ta temperatura to faktycznie taki wyznacznik? W sensie, chyba nie zawsze musi wzrastać?
Tak sobie czasem myślę, "szukając" objawów, monitorując swój organizm albo nie widzimy nic albo za dużo, a przecież ile kobiet nie czuje nic a raptem się dowiaduje, że ciąża bo po prostu nie przyszedł okres [emoji85][emoji87][emoji85]