reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Kurczę dziewczyny ja nie wiem co się ze mną dzieje [emoji2356] od godziny czuje się tak jak po wypiciu dużej ilości alkoholu ( czyli takie jakby samoloty w głowie) musiałam się chwilę położyć bo się bałam że za chwilę się obale [emoji2356]

reklama
Miałam dziś taki sam sen!!! [emoji16][emoji16][emoji23]
Dzień dobry [emoji846]
Ja już od 6 spać nie mogę, miałam piękny sen [emoji16] śniło mi się że test ciążowy robiłam i wyszedł pozytywny [emoji3] i jak się obudziłam to zasnąć nie mogłam. [emoji23]
Chyba za dużo już o tym myślę [emoji848][emoji6]

Hej Dziewczeta
Pozwólcie ze sie dolacze.
Poczytuje Forum od wczoraj, a zdecydowałam sie napisać, bom nie doswiadczona w sprawach ciazowych i chciałabym prosić Was o poradę.
Zrobiłam dziś test, dzień przed miesiączka (nie wiem ile po owu),bo coś dziwnie sie czulam. Np. ból piersi znacznie mocniejszy niz przed miesiączka + zmęczenie i zero bólu brzucha jak na okres, aleee wczoraj pojawilo sie brazowe plamienie,kt. utrzymuje sie do dziś.
A zatem( testy z rozcienczonego moczu):
Pink test,czulosc 20: bialy
BABY quick test,czułość 20 :cień cieeenia,kt pojawił sie od razu.

No i teraz moje pytanie: kilka miesięcy temu brałam duphaston-niedomoga.
Zostało mi 5 tabletek- brać w razie co, czy nie brać? co robić, co robić...?co Wy byście zrobiły?
Wizytę online u lek. Mam dopiero w poniedziałek...
Mam 38 lat a zglupialam w jednej sekundzie ;)
Ide do apteki po testy.
Wszystkim II Kreseczkom gratuluje i wspieram czekające na testowanie :)

Hej Dziewczeta
Pozwólcie ze sie dolacze.
Poczytuje Forum od wczoraj, a zdecydowałam sie napisać, bom nie doswiadczona w sprawach ciazowych i chciałabym prosić Was o poradę.
Zrobiłam dziś test, dzień przed miesiączka (nie wiem ile po owu),bo coś dziwnie sie czulam. Np. ból piersi znacznie mocniejszy niz przed miesiączka + zmęczenie i zero bólu brzucha jak na okres, aleee wczoraj pojawilo sie brazowe plamienie,kt. utrzymuje sie do dziś.
A zatem( testy z rozcienczonego moczu):
Pink test,czulosc 20: bialy
BABY quick test,czułość 20 :cień cieeenia,kt pojawił sie od razu.

No i teraz moje pytanie: kilka miesięcy temu brałam duphaston-niedomoga.
Zostało mi 5 tabletek- brać w razie co, czy nie brać? co robić, co robić...?co Wy byście zrobiły?
Wizytę online u lek. Mam dopiero w poniedziałek...
Mam 38 lat a zglupialam w jednej sekundzie ;)
Ide do apteki po testy.
Wszystkim II Kreseczkom gratuluje i wspieram czekające na testowanie :)
Rozcieńczony mocz? Co to znaczy?

Mi wczoraj i w czwartek testy owulacyjne wychodziły ze słaba druga kreseczka, czyli nie było skoku LH(prawdopodobnie przegapiłam) ale dziś od rana boli mnie brzuch tak jak zawsze przy owulacji, dobrze że było jeszcze rano [emoji176], wczoraj wieczorem byłam podłamana ale dziś znów jestem pełna nadziei że może w końcu się uda [emoji4]

reklama
Do góry