reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Ja odkąd tu z Wami pisze to niby w dzień jakoś mega spokojnie podchodzę do starań bo z natury jestem człowiekiem zadaniowym. Mam zrobić to i to w taki i taki sposób i jak wyznaczam sobie takie zadanie to głowa mi jakoś odpoczywa niż jak co miesiąc po prostu czekałam na [emoji3498], ale za to w nocy co się dzieje to jest kino [emoji87] wczoraj w nocy mi się śniło że byłam w ciąży i zaczęłam krwawić. Dziś znów mi się śniło, że moja kuzynka jest w ciąży (2 msc po ślubie są więc jest wszystko możliwe [emoji16]) i chodzi i chwali się testem. I niby normalnie to bym się cieszyła, ale jakas taka smutna się obudziłam przez to... Nie wiem chyba mi szkodzą te starania [emoji1787]

Ja czekam na peak, już raczej blisko [emoji1695]
IMG_6283.JPG

Dzień dobry! Witam się w 1dc, w naturze nic nie ginie - ostatni okres się spóźnił więc teraz dostałam go kilka dni wcześniej [emoji849] plusy są takie, że nie wypadam z grudnia bo następna @ planowana jest na 30/31 grudnia. Minus jest taki, że jeśli nie zajdę w ciążę to przez najbliższe pół roku będę miała okres dwa razy w miesiącu na początku i na koniec [emoji23] trzymajcie się cieplutko, ja niestety muszę się przeprosić z termoforem i kłaść się do łóżka żeby jakoś przeżyć najbliższe kilka godzin [emoji19]

Odpoczywaj!!! Nowy cykl jest Twój [emoji256][emoji256][emoji256]

Ja odkąd tu z Wami pisze to niby w dzień jakoś mega spokojnie podchodzę do starań bo z natury jestem człowiekiem zadaniowym. Mam zrobić to i to w taki i taki sposób i jak wyznaczam sobie takie zadanie to głowa mi jakoś odpoczywa niż jak co miesiąc po prostu czekałam na [emoji3498], ale za to w nocy co się dzieje to jest kino [emoji87] wczoraj w nocy mi się śniło że byłam w ciąży i zaczęłam krwawić. Dziś znów mi się śniło, że moja kuzynka jest w ciąży (2 msc po ślubie są więc jest wszystko możliwe [emoji16]) i chodzi i chwali się testem. I niby normalnie to bym się cieszyła, ale jakas taka smutna się obudziłam przez to... Nie wiem chyba mi szkodzą te starania [emoji1787]

A mojej przyjaciółce dzisiaj śniło się ze jechałam 8 sierpnia rodzic ale później skurcze ustały i spotkałyśmy się gdzie mówiłam jej ze mam termin i tak dopiero na 26 sierpnia [emoji85][emoji85][emoji85] jakby to okazało się prawda to byłby hit! A prawdopodobieństwo jest duże [emoji2957]

A mojej przyjaciółce dzisiaj śniło się ze jechałam 8 sierpnia rodzic ale później skurcze ustały i spotkałyśmy się gdzie mówiłam jej ze mam termin i tak dopiero na 26 sierpnia [emoji85][emoji85][emoji85] jakby to okazało się prawda to byłby hit! A prawdopodobieństwo jest duże [emoji2957]
No, no..
No to niech się sen spełni ❤️❤️

reklama
Do góry